[Audi 80 bb4] Boczki z parapetem
[Audi 80 bb4] Boczki z parapetem
VWitam. Zastanawiam się nad włożeniem do mojej niuni (93') boczków z parapetem i mam kilka pytań. Czy te boczki podchodzą bez żadnych przeróbek i czy za 200PLN warto kupić?? Mam jasne wnętrze i te boczki które znalazłem na aledrogo idealnie by się komponowały z resztą tapicerki.
- maniek2312
- Forum Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
jak się nie mylę jak nie masz parapetów (boczki do pierwszej połowy 93r.) to poza założeniem boczków taką ramę w drzwiach chyba trzeba też zmieniać (stelaż). Klamki są lekko w innym miejscu (kilka centymetrów) i chyba nie da się spasować na zasadzie wymiany samych tapicerek.
Nie mam pewności 100% ale coś mi świta. Musiałbyś kolegi DYZIO się podpytać bo on u siebie chyba ma podobne parapety (zmieniał chyba też ze zwykłych). Zresztą jak ktoś jest pewny to niech potwierdzi to co napisałem.
Nie mam pewności 100% ale coś mi świta. Musiałbyś kolegi DYZIO się podpytać bo on u siebie chyba ma podobne parapety (zmieniał chyba też ze zwykłych). Zresztą jak ktoś jest pewny to niech potwierdzi to co napisałem.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Gdzieś był temat z tymi boczkami i też tam dyskutowałem na temat zrezania boczków. Nie wiem czy to z kolegą DYZIO czy z kokolino. Musiałbyś poszperać bo o rezaniu boczków to tematów jest dużo.
Z tego co pamiętam i mi tam gdzieś na końcu pamięci świta to ten stelaż też trzeba wymieniać. Ale mogę się mylić. <szukaj> po forum.
Z tego co pamiętam i mi tam gdzieś na końcu pamięci świta to ten stelaż też trzeba wymieniać. Ale mogę się mylić. <szukaj> po forum.
- radziobiker
- Forum Audi 80