[B4 ABK] Podwójne światła postojowe tył.
[B4 ABK] Podwójne światła postojowe tył.
Mam małe rezanko do zrobienia i chce żeby ktoś mi podpowiedział. Chce w światła przeciw mgielne wstawić żarówki z podwójnym żarnikiem, żeby świeciły się cztery piony postojówek no i przeciwmgielne jak zajdzie taka potrzeba. Niewiem skąd wziąść takie oprawki żeby pasowały i jak to podłączyć bo niewiem czy moge podpiąć się pod kable co idą do podświetlenia tablicy. Miałem tak w B3 ale tam światło mgielne było w zderzaku i nie trzeba było kominować z oprawkiami na żarówki.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2010, 20:03 przez Rafał 20, łącznie zmieniany 1 raz.
a nie lepiej się podpiąć pod kable od postojuwek? pociągnąć przewody po przewodzie od przeciwmgielnego do lampy tylnej postojuwek bo jak by nie patrzec na wyłączonym autku jak nieraz pozostawia się go i włącza przawe lub lewe postojuwki to by ci dwa piony świeciwy a naj podłączysz od podświetlania tabl to ci w tej sytuacji świecić nie będą.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Rafał 20, moze rzuce Ci troche inny pomysl bo widzialem te swiatla co chcesz zrobic i nie powiem ze zle to wyglada bo ciekawe, oczywiscie lepiej by bylo jakby cala blenda swiecila ale dobrze wiemy ze tego nie da sie od tak zrobic... wiec skoro juz bawisz sie w dwuwloknowe zarowki to czy nie lepiej swiecilby kierunek w postoju plus oczywiscie na drugim wloknie kierunkowskaz? nie bylo by tej smiesznej przerwy a dodatkowo na przyszlosc moglbys myslec w stylu US ;p bo postojowke czerwona na tyl spelniajaca wymogi polskich przepisow juz bys mial ;]