[80 B4 2.0] coś żęrzoli w okolicy silnika i skrzyni
-
- Forum Audi 80
[80 B4 2.0] coś żęrzoli w okolicy silnika i skrzyni
Witam wszystkich jestem u was nowy i nie znalazłem na forum swojego problemu a mianowicie mam audi 80 B 4 2.0 i coś żęrzoli w okolicy silnika i skrzyni biegów podczas rozpędzania auta na pierwszym i drugim biegu.Przeguby wymieniłem i na podniesionym samochodzie tych objawów nie ma. I gdy wolno ruszam do tego nie słychac. Jak ktoś coś może doradzi to byłbym bardzo wdzięczny.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2010, 16:57 przez robertos245, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
czy rozgrzany czy nie to tak samo dzwięczy już sam nie wiem co go boli co mechanik to inna przyczyna. Po świętach jadę do kumpla mechanika z zamiłowania samouka może on coś wykryje sensownego jak do tej pory w innych trafiał za pierszym razem to może i w tym przypadku tak będzie.
[ Dodano: 2010-03-29, 15:37 ]
Witam ponownie problem nadal istnieje ten sam a kolejny mechanik posprawdzał silnik i powiedział mi że to nie problem silnika a poprzedni mechanicy to głąby problem jest w układzie napędowym zauwżył że poduszka od silnika lewa jest poluzowana i silnik jest przesunięty z jednej strony i że przegub zewnętrzny prawy jest uszkodzony ale nic nie robił bo kolejka jest u niego na dwa tygodnie. Jak myślicie to może byc to? bo bo sam nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.
[ Dodano: 2010-03-29, 15:37 ]
Witam ponownie problem nadal istnieje ten sam a kolejny mechanik posprawdzał silnik i powiedział mi że to nie problem silnika a poprzedni mechanicy to głąby problem jest w układzie napędowym zauwżył że poduszka od silnika lewa jest poluzowana i silnik jest przesunięty z jednej strony i że przegub zewnętrzny prawy jest uszkodzony ale nic nie robił bo kolejka jest u niego na dwa tygodnie. Jak myślicie to może byc to? bo bo sam nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.