NOWY NABYTEK ABC V6
NOWY NABYTEK ABC V6
Dzisiejsza sesja taka sobie wyszła, ale jakoś muszę przedstawić Mojego Audika
Z Wyposażenia to:
8-) wspomaganie
8-) centralny(w planach sterowanie pilot, scyzoryk)
8-) szyber
8-) ABS
8-) hak
8-) światła przeciwmgielne
Zaczynam dopiero moja przygodę z audi choć mam ja jakiś czas to na forum dopiero teraz sie zarejestrowałem i tak przeglądam tematy i powoli planuje jakieś mody.
Zobaczymy co to będzie z tego auta sprawuje sie Ok.Oby tak dalej szło.
<ok>
Postaram się wstawić zdjęcia wnętrza jak je trochę podszykuje. Ale nie jest tragiczne może i zrobię zobaczę jak mi podejdzie chęć. Pozdrawiam Kris
Z Wyposażenia to:
8-) wspomaganie
8-) centralny(w planach sterowanie pilot, scyzoryk)
8-) szyber
8-) ABS
8-) hak
8-) światła przeciwmgielne
Zaczynam dopiero moja przygodę z audi choć mam ja jakiś czas to na forum dopiero teraz sie zarejestrowałem i tak przeglądam tematy i powoli planuje jakieś mody.
Zobaczymy co to będzie z tego auta sprawuje sie Ok.Oby tak dalej szło.
<ok>
Postaram się wstawić zdjęcia wnętrza jak je trochę podszykuje. Ale nie jest tragiczne może i zrobię zobaczę jak mi podejdzie chęć. Pozdrawiam Kris
Ostatnio zmieniony 16 paź 2010, 22:01 przez kris4, łącznie zmieniany 4 razy.
Oofol pisze: sprawdź czy do dyszy spryskiwaczy nie dochodzą ci kabelki - jeśli tak to masz pakiet zima (podgrzewane spryskiwacze i zamki + folia na drzwiach poniżej listew)
właśnie kiedyś mi się zapchały spryskiwacze i jak rozbierałem to jakieś tam kabelki są a do czego one to może i masz racje kolego ze jest pakiet zima
moja niunia rozwalona <osohozi> <osohozi> <osohozi> <osohozi> <osohozi> <osohozi> <osohozi> <osohozi> <buu> <buu> <buu> <buu>
Pytałem się majstra i powiedział mi ze bedzie mnie to kosztowac 4 000 naprawa
Powiedział ze podłuznica prawa dostała i lewa mniej , słupki nie ruszone są j mysle ze mozna by było go zrobic taniej .pleci mi ktos jakiegos mechanika i moze ktos ma jakies część do audiki . Bo na czasie jade do Holandii na jakies 6 tygodni i nie wiem czy jest sens robic moja niunie. Normalnie płakac mni sie chce jak to sie stało <buu> <buu> <buu> <buu>
Pytałem się majstra i powiedział mi ze bedzie mnie to kosztowac 4 000 naprawa
Powiedział ze podłuznica prawa dostała i lewa mniej , słupki nie ruszone są j mysle ze mozna by było go zrobic taniej .pleci mi ktos jakiegos mechanika i moze ktos ma jakies część do audiki . Bo na czasie jade do Holandii na jakies 6 tygodni i nie wiem czy jest sens robic moja niunie. Normalnie płakac mni sie chce jak to sie stało <buu> <buu> <buu> <buu>
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Powiem tak. Stary passat starszego był uderzony podobnie. Wszystko robiliśmy sami - łącznie z malowaniem. Koszty naprawy zamknęły się chyba w 500zł z czego 140 dwie lampy, 70 maska + jakieś tam lakiery, szpachle itp. Natomiast gdybyśmy zaprowadzili go do mechanika to koszty naprawy przerosłyby wartość. U ciebie jest podobnie. Myślę że nie do końca opłaca się go robić po mechanika. Albo robić samemu (jeśli masz możliwość), ale pozbyć się i kupić coś innego. Takie jest moje zdanie.