Deskorolka
-
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
w 3k powinno sie zmiescic, na szczescie odpada nam jedna para drzwi i dach hehe...
tez myslalem o wisniowym - bordowym, ale bardziej podoba mi sie ten co bedzie za tydzien, napisalbym ze juz nie moge sie doczekac, ale szkola, praca nie pozwalaja o sobie zapomniec wiec na szczescie nie mysle o aucie, choc w taka pogode az sie chce zrelaksowac w wietrze wlochow glowy ;]
tez myslalem o wisniowym - bordowym, ale bardziej podoba mi sie ten co bedzie za tydzien, napisalbym ze juz nie moge sie doczekac, ale szkola, praca nie pozwalaja o sobie zapomniec wiec na szczescie nie mysle o aucie, choc w taka pogode az sie chce zrelaksowac w wietrze wlochow glowy ;]
-
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
tylko ja mam z robocizna z lakierem podkladem i klarem, na gotowe... ja sciagnalem tylko tylna kanape i boczki tylnej kanpay bo chcialem sobie wyczyscic skore reszta lezala na glowie lakiernika (tez znajomego) i rozbieranie i skladanie, ale mimo wszystko jakby te 1200 bylo realne to zazdroszcze ;] bo za pozostala kase kupilbym pare milych rzeczy do cabrio ;]
-
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
slugs, masz racje, tez mi sie wydaje ze to takie powierzchniowe odnowienie lakieru bez ingerowania "glebiej"
dydo85, no pomysl juz byl rok temu przed kupnem cabrio, ale nie chcialem miec na karcie czyjegos cabrio tylko swoje wlasne, wiec trzeba bylo pozmieniac pare rzeczy i zrobic dobre zdjecie... a to zdjecie lezao u mnie na kompie od sierpnia, ale dopiero w zeszlym tygodniu Atals zrobil mi VT dotyczace obnizenia ;] a tak wogole to smotywowala mnie karta od meir'a ;p on mial wczesniej ode mnie, to tak btw
dydo85, no pomysl juz byl rok temu przed kupnem cabrio, ale nie chcialem miec na karcie czyjegos cabrio tylko swoje wlasne, wiec trzeba bylo pozmieniac pare rzeczy i zrobic dobre zdjecie... a to zdjecie lezao u mnie na kompie od sierpnia, ale dopiero w zeszlym tygodniu Atals zrobil mi VT dotyczace obnizenia ;] a tak wogole to smotywowala mnie karta od meir'a ;p on mial wczesniej ode mnie, to tak btw
jak ktoś ma dobry lakier, tylko troche porysowany od np myjni, to nie ma co zdzierać go do blachy i kłaść nowego od nowa. Zapylić spolerować i jest malyna. Bo czym jest ta "ingerencja głębiej"? zakładając oczywiście, że nie ma rudej na blachach? No właśnie.
PS to ja zaraz zapodam foto do działu VT i mi może Atlas zrobi glebe -80 bym zobaczył jak wyglądać bedzie
PS to ja zaraz zapodam foto do działu VT i mi może Atlas zrobi glebe -80 bym zobaczył jak wyglądać bedzie