[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
Nad morze bym pojechał nie powiem ale tak jak Maras pisze. Nie ma co z taką małą ilością osób jechać żeby poimprezować.
VW Mania przed nami więc spokojnie. Zgadamy się z chłopakami z innych województw A 1 maja zrobimy imprezę w kamionkach i będzie baja
[ Dodano: 2010-04-04, 18:55 ]
Trochę jeszcze posiedziałem nad logo na koszulki. Poszedłem w stronę prostoty. Nic skomplikowanego i chyba najlepsze ze wszystkich projektów.
Tył koszulki może być coś w stylu koszulki Łukasza http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a6c ... 61a8f.html
[ Dodano: 2010-04-04, 22:07 ]
Wstęp, szkielet 20-sto sekundowy V filmiku gotowy Teraz trzeba ponagrywać to i owo Maciek zobacz czy w Twojej kamerce jest możliwość ustawienia ilości nagrywanych klatek na sekundę Jeśli tak zrób na MAX :mrgreen:
VW Mania przed nami więc spokojnie. Zgadamy się z chłopakami z innych województw A 1 maja zrobimy imprezę w kamionkach i będzie baja
[ Dodano: 2010-04-04, 18:55 ]
Trochę jeszcze posiedziałem nad logo na koszulki. Poszedłem w stronę prostoty. Nic skomplikowanego i chyba najlepsze ze wszystkich projektów.
Tył koszulki może być coś w stylu koszulki Łukasza http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a6c ... 61a8f.html
[ Dodano: 2010-04-04, 22:07 ]
Wstęp, szkielet 20-sto sekundowy V filmiku gotowy Teraz trzeba ponagrywać to i owo Maciek zobacz czy w Twojej kamerce jest możliwość ustawienia ilości nagrywanych klatek na sekundę Jeśli tak zrób na MAX :mrgreen:
czcionka jest dość ciekawa na moje. Nie jest nic prostego - lepsze takie wygibasyno name pisze:Jaca997, co do koszulki to mysle ze napis powinien byc inna czcionka z robiony :mrgreen:
prawdopodobnie do południa. Wstępny kierunek KIJASZKOWO. Byłem tam parę lat tamu i naprawdę polecam. Drewniane domki, jeziorko, grill, ognisko, boisko itp Kto chętny to pisać Po drodze może jakieś inne miejscówki się obada.no name pisze:A i kto w sobote jedzie ze mna i Jackiem ogladac miejscowki na 1 maja ?
Po wczorajszej przejażdżce z Łukaszem i Maćkiem do KIJASZKOWA okazało się że ośrodek został zamknięty. Później pojechaliśmy do OKONINA. Miejsce na majówkę jak na moje super. Jeden z niżej prezentowanych domków można wynająć. Cena i szczegóły jeszcze nie są znane. Wstawiam fotki z miejsca. Niestety robione telefonem.