lewa lampa w klapie(przeciwmgielna) jak ma włożoną żarówke 5W to nie ma różnicy między pozycjami.
a co myślicie nad takim patentem? (oczywiście wtedy bez tych pozycji w klapie) sam błotnik.
nie widać tego na zdjęciu ale światło migacza wpada w żółty kolor, oczywiście mruga ładnie(dwuwłóknowa żarówka).
takie coś jest dozwolone? czy będzie się łamało przepisy?
[B4 ABK] Podwójne światła postojowe tył.
Umnie np. lewa postojówka w klapie różni się od prawej też w klapie, dlatego że jest dwu żarnikowa żarówka a po drugiej jednożarnikowa, zresztą widać różnice na zdjęciu. Niepodoba mi się to i wrzucę chyba ori oprawkę i wsadzę jednożarnikową tylko wtedy niebędzie przeciwmgielnego.
[ Dodano: 2010-04-09, 19:38 ]
Ja np. przejeździłem ze 3 lata B3 (zdj. na początku postu) z takimi światłami i nikt się nieczepiał, ale tam przeciwmgielne było na dole w zderzaku czyli niebyło razem z postojowym.
W moich okolicach śmiga też avancik który ma po 3 żaróweczki na strone w klapie dwie i trzecią w ori miejscu.
[ Dodano: 2010-04-09, 19:42 ]
[ Dodano: 2010-04-09, 19:38 ]
Raczej jakie kolwiek ingerowanie w oświetlenie czyli takiego rodzaju przeróbki jest niezgodne z kodeksem.majler pisze:takie coś jest dozwolone? czy będzie się łamało przepisy?
Ja np. przejeździłem ze 3 lata B3 (zdj. na początku postu) z takimi światłami i nikt się nieczepiał, ale tam przeciwmgielne było na dole w zderzaku czyli niebyło razem z postojowym.
W moich okolicach śmiga też avancik który ma po 3 żaróweczki na strone w klapie dwie i trzecią w ori miejscu.
[ Dodano: 2010-04-09, 19:42 ]
Mam pytanko ty też masz dwużarnikową w lewij lampie klapy?majler
w klapie obydwie zarówki są 12V 5W, więc widocznej różnicy nie ma na zdjęciu, z tego co widziałem to klosz w przeciwmgielnej skupia troche inaczej światło niż w prawej lampie.
teraz mam tylko światło pozycyjne, ale jak tylko znajde oprawke to będe kombinował.
Rafał 20 pisze:Mam pytanko ty też masz dwużarnikową w lewij lampie klapy?
teraz mam tylko światło pozycyjne, ale jak tylko znajde oprawke to będe kombinował.
- czester-11
- Forum Audi 80
- czester-11
- Forum Audi 80
Tak było jak kupiłem. Ktoś tak wykąbinował może, lampa była Helli, widziałem też kiedyś na allegro B3 z takim światłem była sprowadzona z niemiec może jak ktoś chciał mieć 4 pozycje to niemoże być przeciwmgielne razem z pozycją w jednej lampie i trzeba zakładać dodatkową.
Jak chcesz to mogę wrzucić zdj. za dnia to sobie opczaisz.
Jak chcesz to mogę wrzucić zdj. za dnia to sobie opczaisz.