[B4 AAH ] Wszystkie informacje na temat tego silnika
jest nad lewa glowica i laczy sie u mnie z podcisnieniem do serva hamulcowego . Maly trojnik dlugosci kolo 12 cm podlaczone do niego sa trzy rurki dwie po prostej (przelot) i jedna z ukosa z boku .
[ Dodano: 2010-04-07, 15:29 ]
wczoraj u siebie czyscilem znow bo tez zaczol kopcic ale u mnie chyba juz uszczelniacze na zaworach siedza . A jest tam w srodku oring uszczelniajacy napewno bedzie do wymiany ja kupilem cos takiego w sklepie z czesciami od lublina
[ Dodano: 2010-04-07, 15:29 ]
wczoraj u siebie czyscilem znow bo tez zaczol kopcic ale u mnie chyba juz uszczelniacze na zaworach siedza . A jest tam w srodku oring uszczelniajacy napewno bedzie do wymiany ja kupilem cos takiego w sklepie z czesciami od lublina
Ezektor poprzez specjalny uklad rurek wprawia powietrze w obieg wlasnie tak azeby po odkreceniu korka wlewu oleju na chodzacym motorku powinno zasysac powietrze do srodka silnika .
[ Dodano: 2010-04-08, 11:00 ]
W przypadku zapchanego ezektora bedzie tak brak podcisnienia po odkreceniu korka oleju czytaj bedzie panowalo cisnienie w silniku co zwieksza wpychanie oleju do cylindrow i do kolektora ssacego poprzez odmy . Jakos tak
[ Dodano: 2010-04-08, 11:00 ]
W przypadku zapchanego ezektora bedzie tak brak podcisnienia po odkreceniu korka oleju czytaj bedzie panowalo cisnienie w silniku co zwieksza wpychanie oleju do cylindrow i do kolektora ssacego poprzez odmy . Jakos tak
shellah napewno to jest z aah bo u góry widnieje jakiś inny kod.
A u mnie(a6 c4 1996 r 2.8 aah)jest jakby zupełnie inaczej.
[img]file://localhost/C:/Users/lukiii/Desktop/IMG_0330.jpg[/img]
Pare razy od wczoraj żarzyła mi sie kontrolka ładowania która zanikała wraz ze wzrastającymi obrotami silnika.co to może być?
[ Dodano: 2010-04-08, 12:32 ]
SORKI TEN LINK
jeden długi wąż z serwa-nic po drodze!
A u mnie(a6 c4 1996 r 2.8 aah)jest jakby zupełnie inaczej.
[img]file://localhost/C:/Users/lukiii/Desktop/IMG_0330.jpg[/img]
Pare razy od wczoraj żarzyła mi sie kontrolka ładowania która zanikała wraz ze wzrastającymi obrotami silnika.co to może być?
[ Dodano: 2010-04-08, 12:32 ]
SORKI TEN LINK
jeden długi wąż z serwa-nic po drodze!
[url=http://images43.fotosik.pl/281/a1b13f16e904a7fem.jpg]Obrazek
Ciekawe co to za gumka w srodku i jakie jest jej dzialanie bo u kmnie byla bardzo skapciala .
Ciekawe co to za gumka w srodku i jakie jest jej dzialanie bo u kmnie byla bardzo skapciala .