Deskorolka
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
tak Ciebie konkretnie pytam ;p ufff to dzieki ze mnie umocniles, zamowilem komplet i kosztowac mnie to bedzie dokladnie 698pln, dalem juz 300 zaliczki bo zamawialem w salonie vw wiec nie maja czesci audi na magazynie i musza je sprowadzic...
teraz powiedz mi czy te spinki tez trzeba koniecznie zamawiac?
teraz powiedz mi czy te spinki tez trzeba koniecznie zamawiac?
hehe, miałem właśnie pisać to co Harry
Co do spinek ja z takimi pierdołami, których i tak nie widać, się nie cykałem i zakupiłem na szrocie Zawsze się jakaś padlina na części trafi, z jednej z nich będę miał teraz kratkę w zderzak, maskującą hak, i to w sumie za jakiś śmieszny grosz - chociaż o cenę na razie nie pytałem
Co do spinek ja z takimi pierdołami, których i tak nie widać, się nie cykałem i zakupiłem na szrocie Zawsze się jakaś padlina na części trafi, z jednej z nich będę miał teraz kratkę w zderzak, maskującą hak, i to w sumie za jakiś śmieszny grosz - chociaż o cenę na razie nie pytałem
kolczat, spinki są konieczne. Ja zakupiłem tutaj -> http://www.romix.pl. Ogromny wybór. Nie wiem czy prowadzę sprzedaż wysyłkową. Spinki są prostokątne, wsuwa się je w plastikowe prowadnice listwy.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
wiesz co... jak juz wywalilem tyle kasiury w te listwy to nie zrobie to do porzadku kupie dedykowane do cabrio, zeby miec pewnosc ze wszystko bedzie pasowac i w koncu wygladac jak zadbane ;]slugs pisze:a przypadkiem z sedana nie podpasują? ;>
czyli byles tam osobiscie i pokazales im jedna ze swoich spinek i dali Ci taka sama? a bylbys tak dobry i w razie jakbym nie znalazl nigdzie uzywek, a musial rzeczywiscie tak jak piszesz wymieniac, zakupic mi je i wyslac?quick pisze:kolczat, spinki są konieczne. Ja zakupiłem tutaj
Niestety pojechałem do nich z listwą. Jeżeli dowiesz się (może z ETKI) jakie to spinki to nie ma problemu. Za spinki to dwóch listew zapłaciłem chyba 12zł albo 16zł. Nie pamiętam ale na pewno pieniądze tego rzędu. Z tego co pamiętam to po 2 lub 3 spinki na listwę.
Patrząc na skan, który zamieściłeś to na 90% spinki są oznaczone numerem 23 z tym, że wydaje mi się, że w tylnej listwie montuje się 2 a nie 1. Może to wina tego, że tutaj jest pokazane coupe.
Patrząc na skan, który zamieściłeś to na 90% spinki są oznaczone numerem 23 z tym, że wydaje mi się, że w tylnej listwie montuje się 2 a nie 1. Może to wina tego, że tutaj jest pokazane coupe.