[B4 AAH Q Sedan] Adasiowe 2.8 Quattro
drewno mi nie pasuje kolorystycznie do ogólnego motywu, więc byłby to carbon, ale sam wiesz jak ciężko dostać te dekory, a i tanie nie są. Pewnie trochę to potrwa. Będę potrzebował kogoś z DE żeby mi załatwił wszystko z ibejem.
Kanapa tak jak zauważyłeś nie pasuje, chcę ją sprzedać. Moja pójdzie do tapicera i z kaczki stanie się skórzanym łabędziem
Prace narazie stanęły, szukam czarnej wykładziny. Właściwie to znalazłem, ale muszę na nią poczekać trochę.
Kanapa tak jak zauważyłeś nie pasuje, chcę ją sprzedać. Moja pójdzie do tapicera i z kaczki stanie się skórzanym łabędziem
Prace narazie stanęły, szukam czarnej wykładziny. Właściwie to znalazłem, ale muszę na nią poczekać trochę.
A jaki to jest ciemny orzech?zwierzak213a2 pisze:Ciemny orzech by pasowal moim zdaniem .
W końcu udało mi się wygrać z prowadnicami. Nie powiem, przełożenie ich przyprawiło mnie o ból głowy i kilka ran na rękach, bo wszystko tam na dole jest ostre pod fotelem, ale jest. Wykonałem jazdę próbną samochodem w takiej oto postaci:
trochę śrubokręty fruwały po samochodzie, ale ogólnie wrażenia bezcenne. Chyba tak zostawię.. <ok>
Mmmm... Przekozacko wygląda ta skóra 8-) a wrażenia z jazdy pewnie nie do odpisania, jak ten fotel trzyma... <ok> Jak zamontujesz wszystko, wypolerujesz ją jakimś mleczkiem, to sie nie bede mogl napatrzec <ok> Malo Cie to nie kosztowało, ale mimo to zazdroszczę tej skory jak cholera... No i oczywiście do kompletu obowiązkowo kiera S-line, bo z tą customową nie będzie pożądanego efektu... Gratki
No więc dalej czekam na wygłuszenie, jestem już bardzo, bardzo zły, ale ruch w interesie jest.
Przy okazji trafiła się 17stka ozeta do optycznej przymiarki. 17stki na profilu 45. Zdecydowanie mi się podobają.
W dwie godziny po myciu, samochód nagle odmówił posłuszeństwa. Pompka paliwa chodzi, silnik kręci ale nie pali. Sprawdzę dziś świece i kable...
Przy okazji trafiła się 17stka ozeta do optycznej przymiarki. 17stki na profilu 45. Zdecydowanie mi się podobają.
W dwie godziny po myciu, samochód nagle odmówił posłuszeństwa. Pompka paliwa chodzi, silnik kręci ale nie pali. Sprawdzę dziś świece i kable...