Przywitaj się z nami
Witajcie! Jestem Tomasz, ostatnio z Gdańska. Audi 80 2.0 ABT to moje pierwsze autko. Do tej pory mimo kilkunastu wiosenek zupełnie motoryzacja mnie nie pociągała. Dzięki waszej stronie - poznaję co i jak robić, a czego nie robić w autach. Jest to ciekawa odskocznia od moich normalnych codziennych zajęć. W sumie nawet w tym znalazłem punkt wspólny motoryzacji z moją pracą - dostrajanie tak by wszystko zgrabnie ze sobą grało. Na codzień jestem informatykiem. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
-
Wiesiek i Edzia
- Forum Audi 80

-
Skarabeusz
- Forum Audi 80

Kłaniam się nisko,
Mam na imię Przemek, na stanie mam Audi 80 B4 1.9TDI w sedanie. Piękny głęboki granat. Odwiedzałem już wcześniej forum lecz problemy z limuzynką zmusiły mnie do napisania posta... Prawda jest również taka, że Audi jest mojego taty - może kiedyś je odkupie, jak narazie poruszam się Oplem Astrą. Z góry dzięki za zrozumienie
Pozdrawiam!
Mam na imię Przemek, na stanie mam Audi 80 B4 1.9TDI w sedanie. Piękny głęboki granat. Odwiedzałem już wcześniej forum lecz problemy z limuzynką zmusiły mnie do napisania posta... Prawda jest również taka, że Audi jest mojego taty - może kiedyś je odkupie, jak narazie poruszam się Oplem Astrą. Z góry dzięki za zrozumienie
Pozdrawiam!
nowy audio maniak
czesc na imie mam jarek jestem z garwolina posiadam audi90 2.3e