[Lubelskie]Zlocik w okolicach Tomaszowa Lubelskiego
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
właśnie się dowiedziałem że w pracy 9,10 REMAMENT nieźle co? :evil: zobaczę może jak skończymy wcześniej to się pojawię a do której macie zamiar być tam na parkingu?tak mniej więcej?nie wiem co kierowcy mają do remamentu ale niech im będzie :evil: w końcu to nie ja tam żądzę niech to szlag ale pech ,zobaczymy zajadę jak ktoś jeszcze będzie
- hackthemilk
- Forum Audi 80
- hackthemilk
- Forum Audi 80
ysiul, no tak Sam pytałeś na spocie kto LHR przyjechał
http://img693.imageshack.us/i/dscf1202b.jpg/
zielona niuńka między Marcinem a Robertem. Kolega potem opowiadał mi że jak odszedłem do dziewczyny do autka to ktoś mu chciał fele zaproponować i coś tam pytał o jakieś osłonki :lol: Poczułem się dotknięty <rotfl>
http://img693.imageshack.us/i/dscf1202b.jpg/
zielona niuńka między Marcinem a Robertem. Kolega potem opowiadał mi że jak odszedłem do dziewczyny do autka to ktoś mu chciał fele zaproponować i coś tam pytał o jakieś osłonki :lol: Poczułem się dotknięty <rotfl>
He he Oj moja Kobita raczej się nie pojawi więcej na zlotach, bo w trasie powrotnej musiałem jej tłumaczyć co jest fajnego w staniu i gadaniu o samochodach Chociaż w restauracji po spocie z Kamilem i Robertem nie narzekała na pizzę :lol:
Oczywiście atmosfera świetna i pomimo iż między wami jestem szczawik wiekowy :mrgreen: wszystko wyszło OK! Oby takich spotkań więcej między lubelską Rodzinką AKP80 <ok>
Oczywiście atmosfera świetna i pomimo iż między wami jestem szczawik wiekowy :mrgreen: wszystko wyszło OK! Oby takich spotkań więcej między lubelską Rodzinką AKP80 <ok>
- hackthemilk
- Forum Audi 80
Sorki za tą restaurację - ale tak na nią popadło - chciałem jechać gdzie indziej - inny klimat - chodź fajnie było się spotkać i pogadać. To co kiedy ustawiamy się w Zwierzyńcu? :shock:BorysTDI pisze:Chociaż w restauracji po spocie
A pannę twoją rozumiem - ale podejrzanie cicho była :shock: ale - ja tam się nie znam
<ok>
Ale restauracja jak najbardziej w porządku <ok> Hm, kolega erce z tamtych stron to niech wyczai jakieś miejsce na zlot Albo ustalić miejsce zboru i potem grupą skoczyć w miejsce docelowe. No nie wiem, cienki w uszach jestem :mrgreen: Majówek nadszedł czas, więc termin trzeba zaklepać nieźle w przód. Temacik nowy założyć można
- hackthemilk
- Forum Audi 80