Audi Cabrio 2.2t
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Witam, nie mogę wypowiadać się do do stylu auta bo to nie moja domena.Penie bym zwrócił uwagą spotykając je na trasie....Jedynie co mogę skomentować to stożek - jeżeli zależało Ci na dźwięku to rozumiem. Ale ostrzegam ma to zły wpływ na prace jednostki. I bardzo możliwe, że z takim filtrem ten motor generuje mniejszą niż seryjna moc. Załóż oryginalną puszkę, popraw dolot spod lampy i będzie lepiej. Sprawdzałem. pozdr G.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
No to i czas na moją opinię widzę że troszeczkę czasu przy autku spędziłeś i co było możliwe dopieszczałeś po swojemu OK ... Jednak moim zdaniem te przyciemniane kierunki wraz z halogenami jakoś nie podchodzą mi pod RS2 no ale pewnie koncepcją było stonowanie przodu do lamp jak i koloru . I jeszcze jedno do czego się doczepię to dekory w kolorze srebrnym przy jasnej skórze hmm... chyba się lubujesz w "chromie" z tego co widzę no to by było na tyle mojego ALE .
A jeszcze bym zapomniał muszę pochwalić za zaciski uhmmm na które tak poluję <ok> i pytanie kupowałeś je u nas czy tez z DE ? i jeżeli można wiedzieć to jaki koszt takiej przyjemność ? bo z tego co się orientowałem to nowe na sam przód jakieś 5 tyś .
pozdrawiam i się pewnie zobaczymy<lupa> na Nysie
A jeszcze bym zapomniał muszę pochwalić za zaciski uhmmm na które tak poluję <ok> i pytanie kupowałeś je u nas czy tez z DE ? i jeżeli można wiedzieć to jaki koszt takiej przyjemność ? bo z tego co się orientowałem to nowe na sam przód jakieś 5 tyś .
pozdrawiam i się pewnie zobaczymy<lupa> na Nysie
Kazdy robi jak mu sie podoba:) ostatecznie beda carbony ale narazie te jesc nie wolaja wiec jest jak jest:P heble od rs-a kupilem u nas w uzywce masz komplet przod i tyl w cenie nowego przodu + tarcze od s8 i piasty od S2 od reki ma taki zestaw Niedzwiadek z APmotorsport tylko pare drobnych musisz miec:) ale dla chcacego <ok>