ejjj no ja też się lansowałem w niedziele po oświęcimiu i Krakowie <ok> ale nikgo nie spotkałemspaykee pisze:A no byłem, byłem. <czapa> <czapa>
Odwiedzony Oświęcim - Muzeum Auschwitz i Birkenau. A potem udałem się do Krakowa na weekend. <mikolaj>
Swoją drogą, dziwne, że przejechałem 1900km w obie strony i tylko jeden klubowicz wypatrzył. <lol> Ale miłe i to, że chociaż Ty znalazłeś białego brudasa. :mrgreen:
Napotkani koledzy
- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
białe zawsze piękniejsze i się rzuca w oczy, hehehehe <rotfl2>krisPrG pisze:tylko chyba 3 ludków od nas wypatrzyłem a mnie nikt
a to trzeba bylo pisac, chwalic sie, bysmy skoczyli na browar jakis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:barto-team pisze:ejjj no ja też się lansowałem w niedziele po oświęcimiu i Krakowie <ok> ale nikgo nie spotkałem
[ Dodano: 2010-03-24, 22:48 ]
ja troszkę inaczej:krisPrG pisze:GDWAW
Zakopane
GD
GS
-
niepowtarzalny8
- Forum Audi 80

Super, superzakwapl pisze:hehe to byłem jafuriosan pisze:Kto z Opola podrywał mi żonę na BP koło Ronda Ofiar Katynia w Krakowie ??
( Żona w zielonym avancie z rejestracją Strzyżowski [RSR] )zobaczyłem wlepę to podszedłem się przywitać :mrgreen:
Żona i syn byli zdezorientowani
Bardzo to przywitanie miłe było
Pozdrawiamy, ja, żona i syn
PS. Trzymajcie kciuki żeby syn szczęśliwie ( i szybko ) wyszedł na drugą stronę brzucha ( to powinno nastąpić w przeciągu tygodnia )