[Śląsk] Zapraszam na spoty Audi A4 i nie tylko :)Czaniec Bp
-
- Forum Audi 80
A4 zaproszone wiadome z jasnych powodów :lol: na A6 napisze jak bedzie wiadome co i kiedy
[ Dodano: 2010-04-10, 21:53 ]
Aaa gajor wójtowi tam powiedz ze jak mu coś nie pasuje to słupki z centrum mogą zniknąć :mrgreen: bo mój fiacik zawsze jest gotowy do takich rzeczy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[ Dodano: 2010-04-10, 21:53 ]
Aaa gajor wójtowi tam powiedz ze jak mu coś nie pasuje to słupki z centrum mogą zniknąć :mrgreen: bo mój fiacik zawsze jest gotowy do takich rzeczy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moja nowa myśl: Jak będziecie rozmawiać z wójtem to można powiedzieć że zjeżdżają się kluby A4, Ślask, A6, itd. - wiecie im więcej klubów to może tym większe szanse na pozwolenieAaa gajor wójtowi tam powiedz ze jak mu coś nie pasuje to słupki z centrum mogą zniknąć bo mój fiacik zawsze jest gotowy do takich rzeczy
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Jasne że można zaprosić tylko żeby tam miejsca starczyło dla wszystkich.ziemor pisze:Pytanie
Jak już wszystko będzie na 100 procent z terminem i pozwoleniem na wjazd to czy mam zrobić małą "zadymę" na forach A3, A4, A6, A8, Audi Śląsk, B2 ?
To znaczy zapraszamy te kluby ?
Wiem że A4 i Audi Śląsk już zapraszamy ale czy chcecie resztę klubów zaprosić ?
-
- Forum Audi 80
- wampir1988
- Audi 80 Klub
skąd kolega jest?? np: w niedzielę moglibyśmy tam podjechać
Wszelkie sprawy związane ze spotem w Kozubniku 9 maja TUTAJ
Wszelkie sprawy związane ze spotem w Kozubniku 9 maja TUTAJ