Deskorolka
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
quick, 700pln mniej w budzecie i stara klapa do opchniecia plus jeszcze same swiatlo stopu... byla mysl o tym bo i tak auto bylo rozbierane i malowane ale suma sumarow za trzecie swiatlo stopu dac 1,5k? wole wsadzic w kilka koni i troszku niutonometrow... poki co dzis odebralem listwy caly komplet i boje sie bo na opisie czesci pisze coupe, ale gosicu w aso upieral sie ze w coupe i cabrio jest to samo... ale to tacy znawcy ze nie rozrozniaja sprysku rs2 od s2...
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
quick, stary wisze Ci czteropak za pomoc przy tych listwach ;] spinki juz zamowilem i na jutro maja byc, moze jutro bezdasznika odbiore to sie przelansuje trochei kupie te spinki... a Ty sam zakladales te listwy czy dales komus do roboty? bo teraz jest kwestia czy najpierw spinki w listwe a pozniej nabijac na kolki czy najpierw spinki na kolki w drzwiach a pozniej naginac listwe?
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ale po wymianie?quick pisze:odstają, przy kołach
jak mi odpiszesz dokladnie jaki masz numer vin do kolo 14 jutro to moge sprawdzic ;] nawet nie wiem jakie auto masz bo to z avatara juz dluuugo widze i zadnych zmianskoti pisze:a mógłbyś się dowiedzieć do mojej za ile był by kpl. (o ile w ogóle jest)
luk448, no to bede probowal ;]