Potrzebuje opis niebiewskiej wtyczce w liczniku.Najlepiej z opisem jaki kolor kabla i jego miejsce. Na schematach nic nie znalazłem i w wyszukiwarce też nic.
Bo mam urwane dwa kabelki z niego.
Jak by co to muj licznik UN4 z obrotomierzem.
[80 B4 2.0 ABK] Niebiewska wtyczka od licznik kabelkologia?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Tutaj: http://yfrog.com/1nimage1ezj masz rozpiskę tylko musisz sam ustalić jak są ponumerowane pinu na podstawie kabli które nasz podłączone.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Mini-checka gnazdo nie ruszane tylko niebiewskie było rozbierane żółte też nie było rozbierane.
One wychodzą z tej samej wiązki i w tym samym miejscu co kable do niebiewskiej kostki. Chodź sa troche dłuższe. Kable z mini-checka wychodzą u mnie po lewej stronie kierownicy do niebiewskiego po prawej stronie.
I sam już nie wiem. Świwy podłaczyłem pod 13 i mam kontrolke świateł troche dziwnie dzałającą.
Dodam że te kable są orginalnie tam wkładane wiązka cała nie ruszana. I nie były dokładane.
One wychodzą z tej samej wiązki i w tym samym miejscu co kable do niebiewskiej kostki. Chodź sa troche dłuższe. Kable z mini-checka wychodzą u mnie po lewej stronie kierownicy do niebiewskiego po prawej stronie.
I sam już nie wiem. Świwy podłaczyłem pod 13 i mam kontrolke świateł troche dziwnie dzałającą.
Dodam że te kable są orginalnie tam wkładane wiązka cała nie ruszana. I nie były dokładane.