[b3] pytanie co do migaczy prosze o rade
[b3] pytanie co do migaczy prosze o rade
witam w poniedzialem ukradli mi lampy znalazlem na allegro lampy ktore migacz maja na gorze kolo reflektora u mnie byl na dole czy jak rozdwoje kabel na gore i dol to migacz bedzie wolniej swiecil ??
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2010, 16:08 przez emil1237, łącznie zmieniany 1 raz.
weś no ino wyraźniej trochę napisz,masz coupe wiec kierunki masz w zderzaku i druga sprawa powinieneś mieć lampy zespolone te u góry wiec tam kierunka nie wsadzisz,chyba że miałeś dzwona albo ktoś przed tobą i po taniości wsadził lampy od 80 b3,jak to będzie wyglądało dwa kierunki naraz?skoro wychodziły 80siatki z kierunkami na błotnikach i z tego co pamiętam żarówki na błotnikach były podłączone były zasilane od kierunków przy lampach to powinno hulać to i u Ciebie,weś daj pozycje w kierunki górne a dolne dokup na kierunki i będzie ładnie
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
mialem orygianlne lampy zespolone ale mi ukradli a koszt kupienia kompetu nowych jest spory wiec chcialem wsadzic z b3 ale u gory mam tylko jeden kabel do reflektora nie ma do kierunku jest za to na dole i to jego chcialem rozdwojic i dac u gory i na dole czy bedzie to normalnie dzialac czy wolno ??