[80 B3 1.8E DZ] Brak podświetlenia kokpitu
[80 B3 1.8E DZ] Brak podświetlenia kokpitu
witam jestem posiadaczem od wczoraj Audi 80 B3 1.8 DZ 88r
przejrzałem całe forum i nie znalazłem odpowiedzi,
problem jak wyżej nie ma kompletnie podświetlenia deski rozdzielczej, wszystkie bezpieczniki są ok, podświetlenie rejestracji świeci, a w środku ciemność, gdzieś czytałem że jak ktoś źle podłączy radio to nie będzie przejścia !? czy coś takiego.
podpowiedzcie co robić będę wdzięczny. :mrgreen:
aha i nie mogę znaleźć jakiegoś poradnika jak się ściąga zegary.
nie chcę nic rozwalić pzdr..!
przejrzałem całe forum i nie znalazłem odpowiedzi,
problem jak wyżej nie ma kompletnie podświetlenia deski rozdzielczej, wszystkie bezpieczniki są ok, podświetlenie rejestracji świeci, a w środku ciemność, gdzieś czytałem że jak ktoś źle podłączy radio to nie będzie przejścia !? czy coś takiego.
podpowiedzcie co robić będę wdzięczny. :mrgreen:
aha i nie mogę znaleźć jakiegoś poradnika jak się ściąga zegary.
nie chcę nic rozwalić pzdr..!
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2010, 01:06 przez cla, łącznie zmieniany 3 razy.
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
to słabo szukałeś bo problem jest poruszonyprzejrzałem całe forum i nie znalazłem odpowiedzi
np. tu https://audi80.pl/-b4-abk-lpg-20-93r ... t40356.htm
i zapoznaj się z regulaminem i sposobem nazywania tematów
https://audi80.pl/tagi-jak-nazywac-t ... -vt259.htm
ok sorry widocznie jednak słabo szukałem,
z której strony pokrętłem bo są 4 , jak się nie mylę to te skrajne, jak nimi kręcę to nic się nie dzieje, no niestety muszę jutro wywalić zegary i obejrzeć dokładnie.
dzięki za info
a i wiązkę w bagażniku ktoś kiedyś już robił bo widać taśmę izolacyjną wychodzi na pokrętło.
z której strony pokrętłem bo są 4 , jak się nie mylę to te skrajne, jak nimi kręcę to nic się nie dzieje, no niestety muszę jutro wywalić zegary i obejrzeć dokładnie.
dzięki za info
a i wiązkę w bagażniku ktoś kiedyś już robił bo widać taśmę izolacyjną wychodzi na pokrętło.
- Przemo80b3
- Forum Audi 80