B4 DTM Competition quattro.
Bardzo ładnie wygląda na tych Azevach. Ostatnio widziałem u siebie na osiedlu BMW z 10 calowymi Azevami na tyle Przyznam, że kozacko wyglądają te fele z rantem. Niestety na rynku są praktycznie tylko płaskie.
Co do sprężyn to widziałem ostatnio na allegro jakieś tam MTS Technic czy coś takiego. I całkiem tanie były. -40/-40
Co do sprężyn to widziałem ostatnio na allegro jakieś tam MTS Technic czy coś takiego. I całkiem tanie były. -40/-40
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Skoro były tanie znaczy nie do quattro. W quattro obniżenie (zwłaszcza tyłu) tanie nie jest a jak wiesz wymienić same sprężyny to trochę mało.ATLAS pisze:I całkiem tanie były.
górnik koła są bardzo ładne, trzeba przyznać, i ogólnie pasują do stylu i koncepcji Twojego compi jednak faktycznie jak na 17 nie rzuca się ten rozmiar mocno w oczy przez to że są ciemne. Może to wina ustawienia do fotki ale śmiem twierdzić że chociażby Słonikowe brocki wyglądają na dużo większe właśnie przez to że są jasne. Mimo mego marudzenia felga i tak wygląda zacnie, tylko trochę ginie w całości
Nie zaprzeczam, że ciemny kolor optycznie mógł je pomniejszyć. Miałem taką wizję i ją zrealizowałem. Dla mnie jest kosa. Zrealizowałem swoje zamiary.
Co do wytłumaczenia czego takie marne foto. Wczoraj o 20 zadzwonił do mnie lakiernik, że kółka gotowe do odbioru jak chce mogę wpadać. Nie zastanawiałem się chwili i poleciałem po nie. Miałem nie zakładać wczoraj tylko umyć auto i na spokojnie zrobić to dziś, ale... nie wytrzymałem i musiałem założyć.
Dzisiaj pada deszcz z tego co widzę jutro też. W piątek, sobotę i niedzielę zjazd więc mnie skręca teraz, że nie mogę wypucować Compi i zrobić porządnego zdjęcia. Na żywo felga jest sporo jaśniejsza w środku. Ma dużo drobinek srebrnego (perła) i na słońcu powinno fajnie się mienić.
Co do zawiasu chętnie bym przygarnął sprężyny obniżające więcej niż moje seryjne -20/-20. Temat jest bardzo ciężki, o ile do B3 quattro czy Coupe quattro jeszcze coś się znajdzie to do B4 quattro wymaga to nie lada szczęścia.
Dzięki Panowie za opinię.
Co do wytłumaczenia czego takie marne foto. Wczoraj o 20 zadzwonił do mnie lakiernik, że kółka gotowe do odbioru jak chce mogę wpadać. Nie zastanawiałem się chwili i poleciałem po nie. Miałem nie zakładać wczoraj tylko umyć auto i na spokojnie zrobić to dziś, ale... nie wytrzymałem i musiałem założyć.
Dzisiaj pada deszcz z tego co widzę jutro też. W piątek, sobotę i niedzielę zjazd więc mnie skręca teraz, że nie mogę wypucować Compi i zrobić porządnego zdjęcia. Na żywo felga jest sporo jaśniejsza w środku. Ma dużo drobinek srebrnego (perła) i na słońcu powinno fajnie się mienić.
Co do zawiasu chętnie bym przygarnął sprężyny obniżające więcej niż moje seryjne -20/-20. Temat jest bardzo ciężki, o ile do B3 quattro czy Coupe quattro jeszcze coś się znajdzie to do B4 quattro wymaga to nie lada szczęścia.
Dzięki Panowie za opinię.
Gwintów jest pełno od 1k euro w góre,same sprężyny H&R to koszt od 170E w góre.Jak chcesz mogę ci zamówic z ebaya.de tylko uprzedzam że czasy wysyłki mają masakryczne,ja na swój zawiech czekam 3 tydzień...gornik pisze:AUDI_A6, są plany na dół. Chwilowo gwint jest poza zasięgiem. Cenowo i do jazdy na co dzień mi się nie sprawdzi raczej. Z resztą, albo nie umiem szukać, albo nigdzie nie mogę znaleźć gwintu do B4 quattro. Myślę teraz nad sprężynami H&R, żeby coś posadzić bardziej auto, ale też nigdzie w PL tego nie widzę.
Możesz coś z tym pomóc? Namiary jakieś czy coś?
Edit: pojawiły się gwinty do Q H&R za 929 euro przy niskim kursie tragedi nie ma.
Pogoda mnie denerwuje, jak tylko będzie słońce myję auto i wrzucę prawdziwe zdjęcia co by można było naprawdę ocenić. Nie popadając w samozachwyt jak się tocze po dziurach to widzę jak dokoła głowy chodzą na widok poczciwej B4 8-)
GSF, może podesłać jakieś linki. Pooglądałbym, pomyślał i byśmy się zgadali.
noorbi, ciężko powiedzieć. Jak coś zdziałam wrzucę. Nie będę pisał o gruszkach na wierzbie.
Pozdro.
GSF, może podesłać jakieś linki. Pooglądałbym, pomyślał i byśmy się zgadali.
noorbi, ciężko powiedzieć. Jak coś zdziałam wrzucę. Nie będę pisał o gruszkach na wierzbie.
Pozdro.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2010, 22:22 przez gornik, łącznie zmieniany 2 razy.