Napotkani koledzy
Dziś Nowe MIasteczko woj Lubuskie godzina 15:50 Czerwony Avant z wielkim napisem na tylniej szybie www.audi80.pl a przed nim jechało B2 w Qupe :mrgreen: a blach jakoś FNW czy coś takiego. Pozdro
To był Willi <ok>Zayebatsu pisze:Dziś Nowe MIasteczko woj Lubuskie godzina 15:50 Czerwony Avant z wielkim napisem na tylniej szybie www.audi80.pl a przed nim jechało B2 w Qupe :mrgreen: a blach jakoś FNW czy coś takiego. Pozdro
Tak też myślałem ale nie byłem pewien <czapa>dexx pisze:To był Willi <ok>Zayebatsu pisze:Dziś Nowe MIasteczko woj Lubuskie godzina 15:50 Czerwony Avant z wielkim napisem na tylniej szybie www.audi80.pl a przed nim jechało B2 w Qupe :mrgreen: a blach jakoś FNW czy coś takiego. Pozdro
- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Oj nie taki cud na Chełmskiej stoją dwie moja oznakowana i często podjeżdza jeszcze jeden kolo srebrną B4 ale się chyba nie ujawnia na forum.Olszak pisze:W wawie pełno 80 ale zeby klubowa to cud.Dzisiaj w Warszawie a dokładnie w Ursusie na ul.Tomcia Palucha ok.17 widziany granatowy Avant.Chyba 2.6 w Q.Któż to taki?
na limanowskiego kiedyś też widziałem jedną czy dwie klubowe
Dziś wieczorem wracałem z pracy i na Armii Ludowej w Warszawie rzuciła mi się w oczy bardzo ładna bordowa 80-tka cabrio tablice WF, czyli (Praga południe). Na Wale Miedzyszyńskim zatrzymałem się na przystanku żeby wysadzić kumpla i jak włączałem się do ruchu, podjechało to samo autko. Gostek wpuścił mnie, wymieniliśmy uprzejmości i pojechałem dalej. Tak się zastanawiam czy może to ktoś od nas z klubu ?
Napewno cabrio a nie sedan ??johny1973 pisze:Dziś wieczorem wracałem z pracy i na Armii Ludowej w Warszawie rzuciła mi się w oczy bardzo ładna bordowa 80-tka cabrio tablice WF, czyli (Praga południe). Na Wale Miedzyszyńskim zatrzymałem się na przystanku żeby wysadzić kumpla i jak włączałem się do ruchu, podjechało to samo autko. Gostek wpuścił mnie, wymieniliśmy uprzejmości i pojechałem dalej. Tak się zastanawiam czy może to ktoś od nas z klubu ?