[Porąbka - Kozubnik] Spot - 9 maj 2010
- wampir1988
- Audi 80 Klub
[Porąbka - Kozubnik] Spot - 9 maj 2010
Witam
Mam zaszczyt zaprosić wszystkich na
spocik w Kozubniku dnia 9 maja 2010
:!: START godzina 13 na parkingu obok ->Stacji BP<- przy drodze nr 52 w Czańcu z tego miejsca maks. o 14 przelansujemy się do Kozubnika :!:
(stacja znajduje się w miejscu krzyżyka) Link do mapki <ok>
--- Stacja BP 49.85984 - 19.22906
--- Kozubnik parking docelowy 49.799619 - 19.228456
:!: Pogoda jest nie ubłagana więc w razie deszczu proszę o zabranie ze sobą grilla i akcesoriów do niego, zrobimy sobie wielkie grillowanie na basenie
w planach znajduje się również:
ognisko (kiełbasa, sztućce itp. we własnym zakresie obowiązkowo jakieś siedzisko - krzesełko lub karimata)
lans (lans t.j. wyżej od stacji BP do miejsca spotu i ogniska, prędkość kolumny nie będzie przekraczała 50 km/h)
Trasa lansu:
Mapka dojazdu:
Żeby wszyscy trafili dokładniejszy element:
Fotki parkingu: (już w kozubniku)
Pokaz slajdów jak było kiedyś a jak jest teraz w ośrodku HPR'u - trzynaście miejsc
------------------
->KLIK<-
------------------
Kontakt tel:
wampir1988 - 888 190 691
ziemor - PW
gajorro - 721 964 538 dostępny po 17
szymekB - 784 071 276
thebarylka - 515 941 305
Dla tych którzy planują przybyć trochę później a nie znają terenu proponuję zapisać numery telefonów podane wyżej
Najważniejszą sprawę załatwił kolega Gajorro tzn. zezwolenie na wjazd na tereny starego ośrodka rekreacyjnego w Kozubniku
Dziękujemy również Koledze Skuciok'owi za pierwsze zbadanie miejscówki oraz wszystkim zaangażowanym w organizację
WAŻNE INFO
Dla jadących z północy śląska i okolic Pszczyny !StaSiu organizuje zbiórkę w Pszczynie na parkingu pod Kauflandem o godzinie 12:00. Przewiduje jechać już o 12:15 w stronę Oświęcimia będzie prowadził kolumnę. Nr tel. do !StaSia - 609-706-926
Wszelkie sugestie odnośnie spotu proszę pisać w tym temacie będę na bieżąco aktualizował pierwszy post.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!:]Nie będzie możliwości przeniesienia spotu na 16 więc gdy pogoda nie dopisze to robimy t.j. wyżej napisałem WIELKIE GRILLOWANIE :!:
:!: Opuszczony ośrodek na kozubniku to gruzowisko, oczywiście na placu który sprawdziliśmy , jest 100 % bezpiecznie , jednak wszyscy dobrze wiemy, że każdy będzie chciał z bliska oglądać i chodzić po ruinach , więc proszę o zachowanie szczególnej ostrożności.
Do exploracji wskazane buty trapery z grubszą podeszwą oraz latarka jak by Ktoś chciał wchodzić do piwnic :!:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[center][/center]
Zestawienie fotek ze spotu:
>fotki ode mnie<
>fotki od skuciok`a<
>fotki od robertas1.8<
>fotki od PAGOR`a z audislask.pl<
>filmik od Barto-team<
>fotki od pzet83<
>fotki od bacius1<
>fotki od dydo85<
>fotki od shoofel`a<
Mam zaszczyt zaprosić wszystkich na
spocik w Kozubniku dnia 9 maja 2010
:!: START godzina 13 na parkingu obok ->Stacji BP<- przy drodze nr 52 w Czańcu z tego miejsca maks. o 14 przelansujemy się do Kozubnika :!:
(stacja znajduje się w miejscu krzyżyka) Link do mapki <ok>
--- Stacja BP 49.85984 - 19.22906
--- Kozubnik parking docelowy 49.799619 - 19.228456
:!: Pogoda jest nie ubłagana więc w razie deszczu proszę o zabranie ze sobą grilla i akcesoriów do niego, zrobimy sobie wielkie grillowanie na basenie
w planach znajduje się również:
ognisko (kiełbasa, sztućce itp. we własnym zakresie obowiązkowo jakieś siedzisko - krzesełko lub karimata)
lans (lans t.j. wyżej od stacji BP do miejsca spotu i ogniska, prędkość kolumny nie będzie przekraczała 50 km/h)
Trasa lansu:
Mapka dojazdu:
Żeby wszyscy trafili dokładniejszy element:
Fotki parkingu: (już w kozubniku)
Pokaz slajdów jak było kiedyś a jak jest teraz w ośrodku HPR'u - trzynaście miejsc
------------------
->KLIK<-
------------------
Kontakt tel:
wampir1988 - 888 190 691
ziemor - PW
gajorro - 721 964 538 dostępny po 17
szymekB - 784 071 276
thebarylka - 515 941 305
Dla tych którzy planują przybyć trochę później a nie znają terenu proponuję zapisać numery telefonów podane wyżej
Najważniejszą sprawę załatwił kolega Gajorro tzn. zezwolenie na wjazd na tereny starego ośrodka rekreacyjnego w Kozubniku
Dziękujemy również Koledze Skuciok'owi za pierwsze zbadanie miejscówki oraz wszystkim zaangażowanym w organizację
WAŻNE INFO
Dla jadących z północy śląska i okolic Pszczyny !StaSiu organizuje zbiórkę w Pszczynie na parkingu pod Kauflandem o godzinie 12:00. Przewiduje jechać już o 12:15 w stronę Oświęcimia będzie prowadził kolumnę. Nr tel. do !StaSia - 609-706-926
Wszelkie sugestie odnośnie spotu proszę pisać w tym temacie będę na bieżąco aktualizował pierwszy post.
:!:]Nie będzie możliwości przeniesienia spotu na 16 więc gdy pogoda nie dopisze to robimy t.j. wyżej napisałem WIELKIE GRILLOWANIE :!:
:!: Opuszczony ośrodek na kozubniku to gruzowisko, oczywiście na placu który sprawdziliśmy , jest 100 % bezpiecznie , jednak wszyscy dobrze wiemy, że każdy będzie chciał z bliska oglądać i chodzić po ruinach , więc proszę o zachowanie szczególnej ostrożności.
Do exploracji wskazane buty trapery z grubszą podeszwą oraz latarka jak by Ktoś chciał wchodzić do piwnic :!:
[center][/center]
Zestawienie fotek ze spotu:
>fotki ode mnie<
>fotki od skuciok`a<
>fotki od robertas1.8<
>fotki od PAGOR`a z audislask.pl<
>filmik od Barto-team<
>fotki od pzet83<
>fotki od bacius1<
>fotki od dydo85<
>fotki od shoofel`a<
Ostatnio zmieniony 11 maja 2012, 15:20 przez wampir1988, łącznie zmieniany 58 razy.
Lans:
Pierwsza propozycja:
Zbieramy się na parkingu Karczmy Nowy Rzym która znajduje się dokładnie w miejscu krzyżyka na mapie w linku poniżej
http://wikimapia.org/#lat=49.848416&lon ... 5&l=28&m=m
i potem już gospodarze dalej prowadzą lans - dodam że trzeba przejechać obok policji - myślę że nie będzie mandatów za konwój powyżej 7 aut
Gdyby parking był zajęty (wesele lub coś podobnego) to po przekątnej ronda jest parking sklepowy - oblukałem już miejsce i pod Rzymem będzie lepiej
Pierwsza propozycja:
Zbieramy się na parkingu Karczmy Nowy Rzym która znajduje się dokładnie w miejscu krzyżyka na mapie w linku poniżej
http://wikimapia.org/#lat=49.848416&lon ... 5&l=28&m=m
i potem już gospodarze dalej prowadzą lans - dodam że trzeba przejechać obok policji - myślę że nie będzie mandatów za konwój powyżej 7 aut
Gdyby parking był zajęty (wesele lub coś podobnego) to po przekątnej ronda jest parking sklepowy - oblukałem już miejsce i pod Rzymem będzie lepiej
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2010, 21:56 przez ziemor, łącznie zmieniany 1 raz.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
spoko sam robiłem dziś przy pomocy zumi.pl i paint`astach.. pisze:Wampir podkradnę Ci mapki
Ziemor pojedziesz pierwszy jako gospodarz <ok> a dokładniej to obgadamy jak się wcześniej będziemy widzieć przed spotem.ziemor pisze:Lans:
Pierwsza propozycja:
Zbieramy się na parkingu obok Karczmy Nowy Rzym która znajduje się dokładnie w miejscu krzyżyka na mapie w linku poniżej
http://wikimapia.org/#lat...8&z=15&l=28&m=m
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Hej no to zostało najboleśniejsze zaproszenia:
Lista :
https://audi80.pl/lask-ilu-nas-jest- ... htm#438276
Proponuję się podzielić na 4
Ja od 1 do 50
Hexman od 51 do 100
Wampir od 101 do 150
I jeszcze Ktoś kogo Wampir wskaże od 151 do końca
Lista :
https://audi80.pl/lask-ilu-nas-jest- ... htm#438276
Proponuję się podzielić na 4
Ja od 1 do 50
Hexman od 51 do 100
Wampir od 101 do 150
I jeszcze Ktoś kogo Wampir wskaże od 151 do końca
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Witajcie dziekuje za zaproszenie jak tylko beda mozliwosci przyjade. Bede w tych okolicach 23,24,25 kwietnia 2010 w Żywcu na konkursie Modelarskim ktory sie tam odbedzie, bede caly weekend. Zapraszam Was wszystkich bedzie okazja was poznac :mrgreen:
tu jest link co do imprezy adres Grunwaldzka 13 Żywiec . szukac czarnego AVANTA z wlepa na tylniej szybie :mrgreen:
http://ipmstudio.home.pl/srubka/
jezeli ktos bedzie zainteresowany zobaczyc kilkaset modeli naprawde ciekawych i poznania nowych ludzi zaprazam wstep wolny chyba ze ktos cos skleja to w linku jest wszystko opisane wraz z kartami startowymi :mrgreen:
Serdecznie pozdrawiam regionalych klubowiczow ja chetnie kogos poznam
ajsiol
Wspolorganizator
tu jest link co do imprezy adres Grunwaldzka 13 Żywiec . szukac czarnego AVANTA z wlepa na tylniej szybie :mrgreen:
http://ipmstudio.home.pl/srubka/
jezeli ktos bedzie zainteresowany zobaczyc kilkaset modeli naprawde ciekawych i poznania nowych ludzi zaprazam wstep wolny chyba ze ktos cos skleja to w linku jest wszystko opisane wraz z kartami startowymi :mrgreen:
Serdecznie pozdrawiam regionalych klubowiczow ja chetnie kogos poznam
ajsiol
Wspolorganizator
- wampir1988
- Audi 80 Klub