[B4 ABT]Chłodnica Wody
[B4 ABT]Chłodnica Wody
Witam!
Chce wymienic chlodnice wody, jeszcze nie popuszcza ale nie wyglada za ciekawie. Mam tylko pytanie czy ogolnie jest cos godnego polecenie jezeli chodzi o zamienniki? Czy nie ma to najmniejszej roznicy http://www.allegro.pl/item963902470_aud ... _nowa.html
Chce wymienic chlodnice wody, jeszcze nie popuszcza ale nie wyglada za ciekawie. Mam tylko pytanie czy ogolnie jest cos godnego polecenie jezeli chodzi o zamienniki? Czy nie ma to najmniejszej roznicy http://www.allegro.pl/item963902470_aud ... _nowa.html
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
miałem wyciek tak jakby spod pąpy ale potem przestało się lać czary mary jakieś.
z począdku się bałem że uszczelkę szlak trafił gdzieś się leje może z jakiego węża.
Niunie mam z Austri sprowadzoną ma dopiero 194tyś Zawieszenie iglica więc do jakiś większych usterek przy silniku nie powinno dochodzić.
z począdku się bałem że uszczelkę szlak trafił gdzieś się leje może z jakiego węża.
Niunie mam z Austri sprowadzoną ma dopiero 194tyś Zawieszenie iglica więc do jakiś większych usterek przy silniku nie powinno dochodzić.
-
- Forum Audi 80
witam!! Mam problem silnik nie nagrzewa mi się do 90 stopni ( nawet w mieście!!!) utrzymuje się tak około 80 stopni. Czy to dobrze??????? bo trochę się martwię. Miałem kiedyś Audi 80 b3 i ona nagrzewała się normalnie do 90 stopni na tej samej trasie co pokonuje teraz b4. Dzięki!!!!!!
Nie używaj wielokotnie po sobie znaków interpunkcyjnych.
Nie używaj wielokotnie po sobie znaków interpunkcyjnych.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2010, 18:36 przez grubasek130kg, łącznie zmieniany 1 raz.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
sprawdz korek płynu chłodzącego audi ma zamknięty obieg chłodzenia nadciśnieniowy ponad 1,5 atmosfery mógł się zaciąc lub zanieczyścić poluzuj nakrętkę od zbiornika wyrównaczego aby swobodnie wyrównywał ciśnienie jeśli będzie oki to wiesz na czym stoisz orginalny korek kosztuje dużo a podruby mało ale to na nic lepiej lekko go odkręcić aby wyrównywało się ciśnienieGajorro pisze:miałem wyciek tak jakby spod pąpy ale potem przestało się lać czary mary jakieś.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2010, 13:25 przez leopard, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Odgrzewam swojego kotleta, czy chłodnice do wersji z klima i bez są takich samych wymiarów, mocowania itp? Ta pasowałaby wymiarami mojej ori chłodnicy http://moto.allegro.pl/item1053724312_a ... _nowa.html ale tak jak pisze, wydawało mi się wczesnej ze wersja z klima i bez będzie się różnić a na aukcji napisane jest inaczej wiec teraz już sam nie wiem
bo są inne. różnią się tym, że chłodnica do wersji z klimą ma dodatkowo uchwyty do zamocowania chłodnicy klimy - tyle udało mi się dowiedzieć.marcinGD pisze:wydawało mi się wczesnej ze wersja z klima i bez będzie się różnić a na aukcji napisane jest inaczej wiec teraz już sam nie wiem
poza tym ABT z klimą ma inny czujnik wentylatora chłodnicy.
masz wersję z klimą czy bez?