Deskorolka
kolczat, tak. Tam gdzie jest uwypuklenie. U mnie lekko odstaje. Myślałem, że to wina złego spasowania ale w warsztacie powiedzieli, że inaczej nie dało rady. Od tego czasu zwracam uwagę na niektóre coupe oraz cabrio i faktycznie w wielu przypadkach lekko odstaje. Nie wiem skąd to się bierze. Nie rzuca się to w oczy ale jak ktoś podejdzie i wie, że te listwy mają tendencje co wypaczania to może zauważyć.
Masz wersję poliftingową? Może coś robili z nadkolami czy coś..
edit: może nie tyle co odstaje a dolna część listwy nie przylega do karoserii.
Masz wersję poliftingową? Może coś robili z nadkolami czy coś..
edit: może nie tyle co odstaje a dolna część listwy nie przylega do karoserii.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no coz, taki maly gadzet, w postaci... nowego lakieru ;] niestety nie jestem pewien czy dzis wrzuce brocki, dlatego taki brzydkie zdjecie tylu... kratki w zderzaku sa szukane (narazie w aso nie umieja znalesc numeru) kierunki odstaja, wiem bo jest problem wzmocnien blotnika ktore chyba w wersji przedliftowej sa usadowione w tak niefortunnym miejscu ze opiera sie na nich cokół zarowki, wiec musze troche to porezac... co dziwne pozaloeniu rs2 nie mialem z tym problemu, pewnie dlatego ze jest bardziej wysuniety do przodu i tworzy wiecej miejsca za soba... z reszty nie dorobek to juz nie bede sie rozpisywal bo wstyd, ale mam nadzieje ze przed jakims wiekszym eventem to zrobie, narazie mi sie nic nie chce...
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
musi byc poklejony, zaczepy mocowania szyn sa odlamane i pare jeszcze innych nie dorobekHarry71 pisze:to co tam sie dzieje??
wlasnie na andkolach idealnie, na drzwiach kierowcy jest milimetr szpary, ale w porownaniu z wczesniejszym wygladem to jest niebo a ziemia, warto bylo wywalic tyle kasiory na te listwy...quick pisze:Jak przylegają te czarne listwy na tylnych nadkolach?
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
cale auto w lakierze tylko listwy zostaly czarne fabrycznie, bo lakier elastyczny jest za drogi na moja kieszen (choc nie znam dokladnych cen) antena to jakis szit ktory wyrczy ze sie wysuwa a tak naprawde sie nie wysuwa... przynajmniej dobrze wyglada, ale za nieglugo pojdzie weg bo kupuje cb i antene sirio triflexa...
fotki beda lepsze tylko narazie nie ma czego pokazywac, zderzak bez kratek spryskow i z odstajacymi kieurnkami nie robi dobrego wrazenia, ogolnie jestem zalamany ze dalej musze sie z tym bawic zeby to jako tako wygladalo, pozatym ten szpetny pol-amerykanski tyl bez szerokich kol jak bedzie wszystko cacy glancy to jestem umowiony z paroma zacnymi osobami tego forum na sesje wiec beda zdjecia profi, ale z czasem, poki co wrzucielm pogladowe bo duzo osob do mnie udezalo jak efekt malowania, wiec tyle moge pokazac ;]
fotki beda lepsze tylko narazie nie ma czego pokazywac, zderzak bez kratek spryskow i z odstajacymi kieurnkami nie robi dobrego wrazenia, ogolnie jestem zalamany ze dalej musze sie z tym bawic zeby to jako tako wygladalo, pozatym ten szpetny pol-amerykanski tyl bez szerokich kol jak bedzie wszystko cacy glancy to jestem umowiony z paroma zacnymi osobami tego forum na sesje wiec beda zdjecia profi, ale z czasem, poki co wrzucielm pogladowe bo duzo osob do mnie udezalo jak efekt malowania, wiec tyle moge pokazac ;]