[Porąbka - Kozubnik] Spot - 9 maj 2010
Miejscówka - uwielbiam łazić po takich starych opuszczonych miejscach - jest mały dreszczyk emocji he he
Na stalowniku - wybraliśmy się w nowy rok by nikogo nie spotkać - strach był niezły bo w piwnicy się świeciło światło - no szok budynek opuszczony - włazisz po cichu nikogo nie ma a tu nagle patrzysz a w piwnicy się świeci
Na stalowniku - wybraliśmy się w nowy rok by nikogo nie spotkać - strach był niezły bo w piwnicy się świeciło światło - no szok budynek opuszczony - włazisz po cichu nikogo nie ma a tu nagle patrzysz a w piwnicy się świeci
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Spoko jak w planach ognisko jest to na pewno posiedzimy dłużej. A od 101 numeru miałem wysyłać ja zaproszenia a resztę ziemor i hexmankolczat pisze:czemu od 101? ;p tak jak pisalem wczesniej mam uczelnie 9tego i egzamin z fizyki, ale znajac te spoty to bedziecie dlugo siedziec o ile nie dwa dni : D wiec na wieczor moze wpadne... wampir1988, zapisze sobie Twoj numer, w razie jakbym nie umial trafic bede dzwonic
pozdro
Ziemor twoja fotka już w pierwszym poście <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Pomimo że nie mam już swojej B4 pojawię się na 90% z całą rodzinką i po cichu liczę że ktoś jeszcze będzie z pociechami :mrgreen: jak będzie bliżej to piszcie czy coś trzeba zabrać. Od momentu jak zakupiłem Avanta lubię coś wozić :mrgreen: Jak ktoś będzie chętny mam 2 wolne miejsca niestety z tyłu :mrgreen:
Pozdrówki dla wszystkich
Krzysiek
Pozdrówki dla wszystkich
Krzysiek
Witam i dziękuję za zaproszonko <ok>
Nie wiem czy mi się uda, bo ostatnio w niedziele muszę pracować od 9 do 24, ale postaram się wpaść (tym bardziej że jeszcze tam nigdy nie byłem i chciałbym to zobaczyć na własne oczy oglądałem filmiki o tym miasteczku na necie i zaciekawiło mnie :mrgreen: ). Tak więc jak będę miał wolne, to wpadnę na 100% :!: :mrgreen:
Nie wiem czy mi się uda, bo ostatnio w niedziele muszę pracować od 9 do 24, ale postaram się wpaść (tym bardziej że jeszcze tam nigdy nie byłem i chciałbym to zobaczyć na własne oczy oglądałem filmiki o tym miasteczku na necie i zaciekawiło mnie :mrgreen: ). Tak więc jak będę miał wolne, to wpadnę na 100% :!: :mrgreen:
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Witamy
Po dokładnym oblukaniu miejscówki i parkingów zmieniamy miejsce zbiórki na zlot
Niestety parking obok Nowego Rzymu jest za mały
Zbieramy się na stacji BP przy wjeździe do Kęt od strony Bielska (nie pomylić z BP od strony Oświęcimia)
Tu link do miejsca zbiórki - w miejscu krzyżyka
Godzina bez zmian
Pierwszy post Kolega edytuje na bieżąco
Jeszcze fotka - Od BP jedziemy lansem wzdłuż strzałek - propozycja SzymkaB który zna te okolice bardzo dobrze
[ Dodano: 2010-04-18, 20:34 ]
Po dokładnym oblukaniu miejscówki i parkingów zmieniamy miejsce zbiórki na zlot
Niestety parking obok Nowego Rzymu jest za mały
Zbieramy się na stacji BP przy wjeździe do Kęt od strony Bielska (nie pomylić z BP od strony Oświęcimia)
Tu link do miejsca zbiórki - w miejscu krzyżyka
Godzina bez zmian
Pierwszy post Kolega edytuje na bieżąco
Jeszcze fotka - Od BP jedziemy lansem wzdłuż strzałek - propozycja SzymkaB który zna te okolice bardzo dobrze
[ Dodano: 2010-04-18, 20:34 ]
- wampir1988
- Audi 80 Klub