[ALL] Duszne powietrze w środku
Miałem identyczny problem.
Wyprałem całe wnętrze Karcherem i na jakiś czas był spokój. Roboty do zaj....
Po ok 6 mc znów to samo.
Wyprałem całą Balbinke, zmieniłem filtr kabinowy, wyczyściłem nawiewy i ich doloty...
Od roku mam spokój, ale po zimie wymieniam filtr kabinowy (tyle sie tam syfu zbiera, że trudno uwierzyć !!!)
Wyprałem całe wnętrze Karcherem i na jakiś czas był spokój. Roboty do zaj....
Po ok 6 mc znów to samo.
Wyprałem całą Balbinke, zmieniłem filtr kabinowy, wyczyściłem nawiewy i ich doloty...
Od roku mam spokój, ale po zimie wymieniam filtr kabinowy (tyle sie tam syfu zbiera, że trudno uwierzyć !!!)
Siedzenia ostro potraktowałem Karcherem (proszek Karchera jest naprawdę niesamowity, zwłaszcza z ciepłą wodą, całe szczęście że u ojca w firmie maja taki sprzęt 8-) ), były strasznie mokre, ale po 15 minutach ciągnięcia wody z jednego fotela były prawie suche... Szkoda że nie jesteś z Poznania, to byśmy walnęli 4paka bromka przy pracy i byłoby si...
Bo w zakładach które oferują taką usługę, nie dość że kroją ok 100 plnów to robią na odpier....
Bo w zakładach które oferują taką usługę, nie dość że kroją ok 100 plnów to robią na odpier....
z tym dziwnym zapachem tez mam problem, koles mowi ze on wyczuwa w kazdej audicy jej specyficzny zapach, z zamknietymi oczami wsiadzie do fury i wyczuje ze to audi, nie wiem czy to o ten zapach mu chodzi ale mi sie tam nie podoba takie cus. Wlasnie niedlugo planuje wyciagnac wszystkie siedzenia i pojechac je Karcherem, mam nadzieje ze cos pomoze, bo nawiewy juz przeczyscilem, kratki byly cale zawalone:-/ No i zapaszka jakiegos rzeczywiscie mozna zaaplikowac. Aha, jestem z okolic Zielonej Góry, takze z Karcherem do Krakowa raczej sie nie wybiore
pozdrawiam
pozdrawiam
Informacyjnie: myjnia ręczna + Karcher (żadne siuwaksy w spray'u). Za upranie tapicerki (fotele, boczki, podsufitka i wykładziny) zapłaciłem 150 zł. Uważam, że nie zrobiono tego na od...ol, bo w aucie jest czysto, brak śladów starych zacieków i zapach przyjemny (świeżości)...
Jedyne na co musiałem poczekać jadą tam, to słoneczny dzień, żeby po upraniu szybciej wyschło...
Zapach do samochodu swoją drogą...
Jedyne na co musiałem poczekać jadą tam, to słoneczny dzień, żeby po upraniu szybciej wyschło...
Zapach do samochodu swoją drogą...