[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
[center]ogloszenie parafialne[/center]
Mili Panstwo, ozywil sie temat koszulek AKP i widac koniec.
15.04.
zamowienie zlozone, kasa puszczona.
Mili Panstwo, ozywil sie temat koszulek AKP i widac koniec.
15.04.
zamowienie zlozone, kasa puszczona.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2010, 10:07 przez deejay.ftb, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
[center]ogloszenie parafialne[/center]
koszulki AKP beda najwczesniej na nastepnym spocie, do najblizszego nie da rady ich ogarnac bo ogolnopolska lista zamawiajacych na AKP bedzie zamknieta dopiero w ten piatek. nie jest to stan zalezny ode mnie.
w zwiazku z powyzszym jesli ktos chce jeszcze zamowic i skorzystac z mojego posrednictwa przy transporcie ma ostatnia szanse przy czym nie jestem juz w stanie "zalozyc" za ewentualne kolejne osoby.
koszty:
- T-Shirt: 28PLN (sa damskie i meskie, czarne i biale)
- polo: 38PLN (czarne i biale)
- transport: 3PLN (slownie: trzy złote) od osoby, niezaleznie od wielkosci zamowienia, dotyczy takze dotychczas zamawiajacych.
zamowienia i reszta szczegolow tylko na PW
koszulki AKP beda najwczesniej na nastepnym spocie, do najblizszego nie da rady ich ogarnac bo ogolnopolska lista zamawiajacych na AKP bedzie zamknieta dopiero w ten piatek. nie jest to stan zalezny ode mnie.
w zwiazku z powyzszym jesli ktos chce jeszcze zamowic i skorzystac z mojego posrednictwa przy transporcie ma ostatnia szanse przy czym nie jestem juz w stanie "zalozyc" za ewentualne kolejne osoby.
koszty:
- T-Shirt: 28PLN (sa damskie i meskie, czarne i biale)
- polo: 38PLN (czarne i biale)
- transport: 3PLN (slownie: trzy złote) od osoby, niezaleznie od wielkosci zamowienia, dotyczy takze dotychczas zamawiajacych.
zamowienia i reszta szczegolow tylko na PW