Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
jestem jacek z elku posiadam audi 80 b4 combi a klubie dowiedzialem sie od kolegi pozdrawiam wszystkich
Łukasz miasto: Strzegom autko Audi B4 1,9TDI 1Z Sedan
Witam wszystkich kolejny raz bo kiedys mialem tu konto ale zacholere sie zalogowa na nie niemoge:P , tak wiec nowe konto i na nowo sie witam 
Autko jak w Temacie Audi B4 1,9 Tdi sedan kolor tak ciemny granat ze az czarny
Pozdrawiam
Autko jak w Temacie Audi B4 1,9 Tdi sedan kolor tak ciemny granat ze az czarny
Pozdrawiam
[B3 2.0 3A sedan '88 i 90 B4 2.0 ABK cabrio'95]
Witam wszystkich.
Imie-Radek
Miasto-Krakow
Stronke znalazlem przy okazji poszukiwania odpowiedzi na nierowne obroty w 1-ej z mych furek(jest to jej odwieczny problem,a mechezy doktoraty pisali no i klapa)
Posiadam 2 furki jak w temacie chcialbym trzecia tzn coupe ale budzet napiety
POZDRO ALL
Imie-Radek
Miasto-Krakow
Stronke znalazlem przy okazji poszukiwania odpowiedzi na nierowne obroty w 1-ej z mych furek(jest to jej odwieczny problem,a mechezy doktoraty pisali no i klapa)
Posiadam 2 furki jak w temacie chcialbym trzecia tzn coupe ale budzet napiety
POZDRO ALL
-
tTomaszWsrebrze
- Forum Audi 80

-
erescztery
- Forum Audi 80

siema, marek - zielona góra, nie mam audi - mam passata B4 ale audi w dalszych planach 
ogólnie jestem tu po to zeby rozwijać lubuską grupę VW i Audi, chce coś zmienić bo to jakaś kiszka jest z e spotami tu. Mam nadzieję że są zainteresowani, jak tak zapraszam na moje forum - www.vwlubuskie.fora.pl
(P.S. nie chce Wam zabrać ludzi z tego forum, ale poinformować o tym że coś się kręci w lubuskim
)
ogólnie jestem tu po to zeby rozwijać lubuską grupę VW i Audi, chce coś zmienić bo to jakaś kiszka jest z e spotami tu. Mam nadzieję że są zainteresowani, jak tak zapraszam na moje forum - www.vwlubuskie.fora.pl
(P.S. nie chce Wam zabrać ludzi z tego forum, ale poinformować o tym że coś się kręci w lubuskim