[Porąbka - Kozubnik] Spot - 9 maj 2010
IC69 pisze:No widzisz Szymek, tak się opierasz przed uczestnictwem w spotach, że musieli Ci zorganizować jeden pod domem, abyś wreszcie raczył się pojawić. :mrgreen:SzymekB pisze:Koledzy mieszkam przecie w Porąbce właśnie na kozubniku do ośrodka mam około 1,5 km
Będę na 100 :%
Ale to nie tak , po zlocie w oświęcimu wsytydze się pokazywać swoją perełka na zlotach :mrgreen: :mrgreen:
Z autem zrobiłem bardzo dużo czego niestety nie widać , sama mechanika a na kosmetyke nie starczyło forsy
Dobra teraz musze napisać troche konkretów odnośnie naszego zlotu :
1. Plac nad basenem:
- Pytałem Taty ,pytałem mamy( która zresztą tam pracwała za czasów świetności). Wygląda to tak, że poprostu to nie był nigdy zaden parking ,był to poprostu ogromny taras, zresztą jest tam w końcu amfiteatr. Towar do kawiarni był już poźniej recznie transportowany do kawiarni , wiec ten plac z przyczyn powiem wprost ; Bezpieczeństwa ODPADA !
2. Parking obok Daglezji
- Myśle, że jest on wystarczający na tyle samochodów i nie ma żadnych problemów tam zaparkować, tak się składa ,żę obok mieszka mój kolega i załatwie z nim ,żeby poprostu plac był pusty.
3 . Miejsce na ognicho
- Zostanie posprzątane i myśle ,żeby każdy zabrał ze sobą jakiś koc a najlepiej juz jakies siedzisko zeby poprostu móc na czym usiąść . Fotele z samochodów są niewskazane po ostatnim incydencie :mrgreen:
Opuszczony ośrodek na kozubniku to gruzowisko, oczywiście na placu który sprawdziliśmy , jest 100 % bezpiecznie , jednak wszyscy dobrze wiemy ,że każdy będzie chciał z bliska oglądać i chodzić po ruinach , więc prosze o zachowanie szczególnej ostrożności.
To tyle,
Pozdrawiam,
Ile nas wogule będzie ??
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
znajac ich im nie trzeba dwa razy mowic, oni poprostu przyjezdzja na spoty regionalne ;] a ja juz im zagadam zeby wpadli i czekali n mnie bo widze ze naprawde moze byc ciekawie wiec chyba zaraz z uczelni do maka i na kozubnik ;pKR-tec pisze:Ziemor, spróbuj może na AŚ założyć całkiem nowy temat, bo na razie nikt się tam nie odzywa.
Panowie nacisnąć ze 2 razy na POMÓGŁ Koledze nie wiem jak i gdzie ale chyba Wampir może to zrobić- Myśle, że jest on wystarczający na tyle samochodów i nie ma żadnych problemów tam zaparkować, tak się składa ,żę obok mieszka mój kolega i załatwie z nim ,żeby poprostu plac był pusty.
3 . Miejsce na ognicho
- Zostanie posprzątane i myśle ,żeby każdy zabrał ze sobą jakiś koc a najlepiej juz jakies siedzisko zeby poprostu móc na czym usiąść . Fotele z samochodów są niewskazane po ostatnim incydencie
Pytasz ile nas będzie - licz od 15 do 30 aut - to trudno przewidzieć - w Czecho. było ponad 20 aut
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Niestety nie mam tu takiej opcji "pomógł" ale wiadomo SzymekB dostaje plusa <ok>ziemor pisze:- Myśle, że jest on wystarczający na tyle samochodów i nie ma żadnych problemów tam zaparkować, tak się składa ,żę obok mieszka mój kolega i załatwie z nim ,żeby poprostu plac był pusty.
3 . Miejsce na ognicho
- Zostanie posprzątane i myśle ,żeby każdy zabrał ze sobą jakiś koc a najlepiej juz jakies siedzisko zeby poprostu móc na czym usiąść . Fotele z samochodów są niewskazane po ostatnim incydencie
Panowie nacisnąć ze 2 razy na POMÓGŁ Koledze nie wiem jak i gdzie ale chyba Wampir może to zrobić
Pytasz ile nas będzie - licz od 15 do 30 aut - to trudno przewidzieć - w Czecho. było ponad 20 aut
Poza tym tak jak napisał miejsce na ognisko posprzątamy myślę że kilka godzin przed spotem jeszcze to z nim obgadam :mrgreen: