Może nowy temacik na małopolskę załóż bo ja niby z małopolski jestem ale jakoś tak śląska cały czas się trzymam :mrgreen:Lucazzz pisze:no wlasnie, mysle ze zawitam... i w zwiazku z tym , proponuje ludziom z Małopolski wspólny wyjazd!!! myslałem o punkcie spotkania, i chyba Mc'donald Mogilany przy zakopiance byłby dobrym miejscem. moze o 11...??
Pisac!! <ok>
[Porąbka - Kozubnik] Spot - 9 maj 2010
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Bardzo bym prosił o nie dublowanie tematów o Kozubniku.
Jako że lokalizacja jest dogodna nie tylko dla śląska, zapraszamy również klubowiczy z innych regionów na spot.
Temat został przeniesiony do spotów Ogólnych Audi 80 Klub Polska.
Bardzo proszę zarejestrowanych na innych pokrewnych forach o danie stosownej informacji o planowanym spocie i zaproszenie gości.
Jako że lokalizacja jest dogodna nie tylko dla śląska, zapraszamy również klubowiczy z innych regionów na spot.
Temat został przeniesiony do spotów Ogólnych Audi 80 Klub Polska.
Bardzo proszę zarejestrowanych na innych pokrewnych forach o danie stosownej informacji o planowanym spocie i zaproszenie gości.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
EDIT:wampir1988 pisze:to się porobiło miał być w dziale śląsk to przenieśli na ogólny i kupa się robi z tego bo na ogólny to nikt nie zagląda nawet <osohozi>
Nie lubię jak ktoś w ten sposób robi szambo z dobrze opisanego tematu. Kozubnik jest na śląsku i w tym dziale powinien być. Można było po prostu zrobić nowy temat na małopolskę w którym byłby tylko link a temat zamknięty i po 9 maja go usunąć nikomu by to nie przeszkadzało.
Zwracam się z prośbą do moderatorów o przywrócenie tematu tam gdzie był i zezwolenie na założenie tematu na małopolskę t.j. wyżej napisałem, osobiście zajmę się usunięciem go po spocie
Dziękuję
Przepraszam za zamieszanie
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2010, 19:46 przez wampir1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Ja znowu parę zaproszeń dałem na www.audiklub.org ho ho howampir1988 pisze:Stresuję się trochę
[ Dodano: 2010-04-21, 19:57 ]
Jeszcze ciekawy link o kurorcie
[ Dodano: 2010-04-21, 20:04 ]
Jeszcze chcę dopowiedzieć aby Wszyscy odpisali sobie telefony z pierwszego posta w razie jakiś nieprzewidzianych pobłądzeń itp.
---------------------------------------------------------------------------------------
Zapraszamy
---------------------------------------------------------------------------------------
PEPEK pisze:helloo, ja jestem z okolic gorlic (tj w pobliżu Nowego Sącza) i myśle że uda sie zebrać jakąś większą ekipe miłośników audi i wpadniemy do Was;)
Zapraszamy
A'propos listy obecności to może zrezygnujmy w tym temacie - wiecie jak to jest z listą - będzie mieć kilometr długości i bardzo zaciemni nasz temat no chyba że Kolega Lucazzz będzie modyfikował swojego posta i tylko w tym jednym miejscu będzie lista! jeśli tak to PW do Lucazzz i jedziem z listą <ok> mnie już tam możesz dopisaćLucazzz pisze:No to moze jakas mała lista obecnosci??? <ok>...
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2010, 06:25 przez ziemor, łącznie zmieniany 4 razy.