[B3 1Y] Jesienna sesja str.1
Ale sprężyna sportowa jest krótsza i amor odczuje to jako ciągła jazda pod obciażeniem i po pwenym czasie się wyleje. Ja szukałbym całego kitu razem z amorami - na allegro po 700zł takie chodza i masz pewnosć ze pare lat to pojeździ, ale to jest moje zdanie, sam zrobisz jak zechcesz.Olszak pisze:W maju 2009 na przeglądzie z przodu miały 70% a z tyłu 68% wiec chyba nieźle.
Zobaczysz w niedziele ;] Myśle że dobrze jest
PS: Pisze z takim małym zapytaniem. Jak wiemy bagażnik w B3 po stronie prawej (naprzeciw zapasu) jest zaokrąglony. Myśle nad umiejscowieniem tam subwoofera tylko niewiem czy da rade mi go tam wpasowac. I tu pytanie do was czy ma ktoś w tym miejscu subwoofer. A jak w innym miejscu to też czekam na sugestie. Musze się wszystkiego dowiedzieć i przemyśleć zanim coś kupie ...
PS: Pisze z takim małym zapytaniem. Jak wiemy bagażnik w B3 po stronie prawej (naprzeciw zapasu) jest zaokrąglony. Myśle nad umiejscowieniem tam subwoofera tylko niewiem czy da rade mi go tam wpasowac. I tu pytanie do was czy ma ktoś w tym miejscu subwoofer. A jak w innym miejscu to też czekam na sugestie. Musze się wszystkiego dowiedzieć i przemyśleć zanim coś kupie ...