Deskorolka
Szybciej można dorwać do zderzaka S2 niż Cabrio :mrgreen:KaZi_2005 pisze:tak to jest ta... ale Kolczata interesuje komplet, bo tak to zapłaci jak za buraki... poza tym do każdego jeszcze dolicz wysyłke i wychodzi drożej niz w ASO kpl. można wyrwać za 250zł
2 miesiące temu był zestaw za 180 zł to tak na pocieszenie
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no niestety mam uczelnie w terminie Kronach, a o kratki mimo wszystko zapytam w polskim aso, a pozatym poczekam na Twoje info FranoF1 z raichowskiego aso ;p
swoja droga nie wiedzialem ze sa takie problemy z tymi kratkami, ale na allegro znam jednego kolesia ktory powinnien miec, a ze mam teraz pierwsza zmiane to mysle ze popoludniu mnie odbierze i zamowie u niego, ale to bede dawal znac poszczegolnym osobom ktore wkrecilem w ten temat ;]
swoja droga nie wiedzialem ze sa takie problemy z tymi kratkami, ale na allegro znam jednego kolesia ktory powinnien miec, a ze mam teraz pierwsza zmiane to mysle ze popoludniu mnie odbierze i zamowie u niego, ale to bede dawal znac poszczegolnym osobom ktore wkrecilem w ten temat ;]
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dzsi dodzwonilem sie do dwoch gosci z allegro ktorzy jako jedyni moga sprzedac te kratki i jeden powiedzial mi 350pln, ale jak widze tyle kosztuje w niemieckim aso, a drugi 300 ale bedzie mial dopiero w czwartek, z tym ze juz mial miec w zeszly czwartek... tak wiec, w srode pojade do polskiego aso zapytam czy sa dostpene i za ile (choc podejrzewam ze beda do sprowadzenia z niemiec, skoro w niemczech sa dostepne), chyba ze w czwartek dostane odpowiedz o dostepnosci za 300 uzywek ;]