Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Coś Ci się pomyliło. Albo 90tka ma chrom czyli zderzaki listwy i chromowane ramki w okół szyb albo wyła wersja sport i nie miała chromu w okół szyb i zamiast niego na listwach był piękny czarny mat :mrgreen:pawelrybak15 pisze:P.S. Pamiętaj, że nie każda 90 miała te listwy dookoła szyb i bardzo dobrze, bo akurat to nie jest fajne.
Zamiast mnie obrażać najpierw się upewnij na 100% czy to co mówisz jest prawdą. O mało nie padłem ze śmiechu jak to przeczytałem. W A90 są identyczne tapicerki jakie były dostępne w A80. Może akurat Ty takich nie widziałeś jednak ja tak i to w paru B3. Te auta różnią się tylko inną gamą silników i lepszym wyposażeniem standardowym na korzyść 90tki. Nie wspominając już o chromie na zderzaka listwach drzwiowych i w okół szyb. A także o zespolonych lampach, kierunkach z halogenami w zderzaku, a także innym wzorze grillu :mrgreen:wujo1 pisze:jesteś nie kumaty ... tapicerka taką jak ma Trapek w swojej audi teraz , jest z lepszego materiału i ładniejsza według mnie
W A90 to standard, a w A80 trzeba było sobie za to dopłacić. Zauważ to, że w Fiacie Uno te zagłówki są ramkowe i z tandetnej gumy w celu obniżenia kosztów produkcji. Ja po zmianie foteli i zagłówków z pełnych na ramkowe jestem zadowolony z nich i dobrze trzymają głowę i jest wygodnie. Jednak co chwila muszę sobie go poprawiać, bo cały czas inaczej siadam w fotelpawelrybak15 pisze:A te fotele z Twojego zdjęcia mają tragiczne zagłówki, rodem z Fiata Uno :lol:
zauważ że 90 z taką tapicerką były w standardzie a w 80 przeważnie były zwykłe tapicerki jak ktoś miał kasę to miał taką tapicerkę albo tak jak teraz kupił od innej i założył , może i widziałeś w 80 taką tapicerkę ale zauważ nawet na forum że większość ma zwykłe tapicerki w b3Audi Sport pisze:wujo1 napisał/a:
jesteś nie kumaty ... tapicerka taką jak ma Trapek w swojej audi teraz , jest z lepszego materiału i ładniejsza według mnie
Zamiast mnie obrażać najpierw się upewnij na 100% czy to co mówisz jest prawdą. O mało nie padłem ze śmiechu jak to przeczytałem. W A90 są identyczne tapicerki jakie były dostępne w A80. Może akurat Ty takich nie widziałeś jednak ja tak i to w paru B3. Te auta różnią się tylko inną gamą silników i lepszym wyposażeniem standardowym na korzyść 90tki. Nie wspominając już o chromie na zderzaka listwach drzwiowych i w okół szyb. A także o zespolonych lampach, kierunkach z halogenami w zderzaku, a także innym wzorze grillu :mrgreen:
no u mnie w mieście są 3 b3 z taką tapicerką i parę 90 a reszta b3 ma zwykłe tapicerkitrepek pisze:Moi rodzice mieli kiedyś 80'tkę b3 z ramkowymi fotelami z jasnego weluruwujo1 pisze:może i widziałeś w 80 taką tapicerkę ale zauważ nawet na forum że większość ma zwykłe tapicerki w b3
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2010, 15:52 przez wujo1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wujaszek miał kiedyś 80tkę z chromowanymi wstawkami, grilem jak w A90, blendą tylnej klapy, zderzakami w kolorze, anteną na środku dachu z tyłu i ciemną welurową tapicerką. Była to jakaś wersja komfort czy jakoś tak.trepek pisze:Moi rodzice mieli kiedyś 80'tkę b3 z ramkowymi fotelami z jasnego weluru
- Audi Sport
- Forum Audi 80
No to w 80 były welury jednak mniej spotykane niż w 90tkach. Jednak według mnie welur jest obleśny. Łapie kurz, brud i nie jest aż tak wygodny. Na satynce o wiele lepiej się siedzi i o niebo lepiej wygląda Dlatego szukałem tylko satyny i znalazłemwujo1 pisze:zauważ że 90 z taką tapicerką były w standardzie a w 80 przeważnie były zwykłe tapicerki jak ktoś miał kasę to miał taką tapicerkę albo tak jak teraz kupił od innej i założył , może i widziałeś w 80 taką tapicerkę ale zauważ nawet na forum że większość ma zwykłe tapicerki w b3
Z zewnątrz właśnie można ją odróżnić chromowanymi listwami w okół szyb i blenda od A90, a także grillem z 90. Wszystkie też miały roletę tylnej szyby Wzór tapicerki też był inny, specjalny dla tej wersji zrobiony z grubego weluru o ciekawym wzorze. Dokładniej ta wersja nazywa się Comfort Edition i ten napisik umieszczony jest na aluminiowej tabliczce umiejscowionej w miejscu gdzie jest napis "Audi 80"Labiel pisze:Wujaszek miał kiedyś 80tkę z chromowanymi wstawkami, grilem jak w A90, blendą tylnej klapy, zderzakami w kolorze, anteną na środku dachu z tyłu i ciemną welurową tapicerką. Była to jakaś wersja komfort czy jakoś tak.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dokładnie, wujaszek też ją miał.Audi Sport pisze:Wszystkie też miały roletę tylnej szyby
Potwierdzam. Całkiem inaczej siedziało się w takim aucie.Audi Sport pisze:Wzór tapicerki też był inny, specjalny dla tej wersji zrobiony z grubego weluru o ciekawym wzorze.
Strzał w 10tkę. Tak właśnie było u wujaszka. Miał też regulowaną wysokość światłem i schowek na kasety.Audi Sport pisze:Dokładniej ta wersja nazywa się Comfort Edition i ten napisik umieszczony jest na aluminiowej tabliczce umiejscowionej w miejscu gdzie jest napis "Audi 80"
każdy ma swój gust , ja za to wole skóre lub tak jak było w RS2wujo1 napisał/a:
zauważ że 90 z taką tapicerką były w standardzie a w 80 przeważnie były zwykłe tapicerki jak ktoś miał kasę to miał taką tapicerkę albo tak jak teraz kupił od innej i założył , może i widziałeś w 80 taką tapicerkę ale zauważ nawet na forum że większość ma zwykłe tapicerki w b3
No to w 80 były welury jednak mniej spotykane niż w 90tkach. Jednak według mnie welur jest obleśny. Łapie kurz, brud i nie jest aż tak wygodny. Na satynce o wiele lepiej się siedzi i o niebo lepiej wygląda Dlatego szukałem tylko satyny i znalazłem