Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 25 kwie 2010, 00:42

Hehe, nie popadajmy w skrajności <ok> Dla mnie są one do bani, wyglądają prawie jak te z Uniacza, w nowszych modelach Audi w ogóle z tego zrezygnowano i myśle, że słusznie, bo ani to ładne, ani wygodne, ale to moje zdanie :mrgreen:

P.S. A któż ma full Climatronic z B3 na handel ??

Awatar użytkownika
Jaca997
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Jaca997 » 25 kwie 2010, 13:34

Soczysta Audiczka ;-)

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 25 kwie 2010, 14:07

Nowy mod :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Motostacja PL
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Motostacja pl » 25 kwie 2010, 14:09

pawelrybak15 pisze:Nowy mod :mrgreen:
Czyżby to było podświetlanie pod nogi :?:

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 25 kwie 2010, 14:43

Labiel pisze:
pawelrybak15 pisze:Nowy mod :mrgreen:
Czyżby to było podświetlanie pod nogi :?:
Zgadłeś Labiel <ok>
Dziś zaprezentuje to w akcji 8-)

Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Motostacja pl » 25 kwie 2010, 14:49

Ja się noszę już od dłuższego czasu z kompleksowym podświetlaniem nóg pasażerów i kierowcy na zasadzie - przy otwarciu poszczególnych drzwi, przy włączeniu oświetlenia kabiny itp. Czyli coś co będzie funkcjonowało jak ori. Tyle że jakoś zebrać się w sobie nie mogę :-(

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 25 kwie 2010, 15:17

pawelrybak15 pisze:P.S. Pamiętaj, że nie każda 90 miała te listwy dookoła szyb i bardzo dobrze, bo akurat to nie jest fajne.
Coś Ci się pomyliło. Albo 90tka ma chrom czyli zderzaki listwy i chromowane ramki w okół szyb albo wyła wersja sport i nie miała chromu w okół szyb i zamiast niego na listwach był piękny czarny mat :mrgreen:
wujo1 pisze:jesteś nie kumaty ... tapicerka taką jak ma Trapek w swojej audi teraz , jest z lepszego materiału i ładniejsza według mnie
Zamiast mnie obrażać najpierw się upewnij na 100% czy to co mówisz jest prawdą. O mało nie padłem ze śmiechu jak to przeczytałem. W A90 są identyczne tapicerki jakie były dostępne w A80. Może akurat Ty takich nie widziałeś jednak ja tak i to w paru B3. Te auta różnią się tylko inną gamą silników i lepszym wyposażeniem standardowym na korzyść 90tki. Nie wspominając już o chromie na zderzaka listwach drzwiowych i w okół szyb. A także o zespolonych lampach, kierunkach z halogenami w zderzaku, a także innym wzorze grillu :mrgreen:
pawelrybak15 pisze:A te fotele z Twojego zdjęcia mają tragiczne zagłówki, rodem z Fiata Uno :lol:
W A90 to standard, a w A80 trzeba było sobie za to dopłacić. Zauważ to, że w Fiacie Uno te zagłówki są ramkowe i z tandetnej gumy w celu obniżenia kosztów produkcji. Ja po zmianie foteli i zagłówków z pełnych na ramkowe jestem zadowolony z nich i dobrze trzymają głowę i jest wygodnie. Jednak co chwila muszę sobie go poprawiać, bo cały czas inaczej siadam w fotel :-P

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 25 kwie 2010, 15:34

Audi Sport pisze:wujo1 napisał/a:
jesteś nie kumaty ... tapicerka taką jak ma Trapek w swojej audi teraz , jest z lepszego materiału i ładniejsza według mnie
Zamiast mnie obrażać najpierw się upewnij na 100% czy to co mówisz jest prawdą. O mało nie padłem ze śmiechu jak to przeczytałem. W A90 są identyczne tapicerki jakie były dostępne w A80. Może akurat Ty takich nie widziałeś jednak ja tak i to w paru B3. Te auta różnią się tylko inną gamą silników i lepszym wyposażeniem standardowym na korzyść 90tki. Nie wspominając już o chromie na zderzaka listwach drzwiowych i w okół szyb. A także o zespolonych lampach, kierunkach z halogenami w zderzaku, a także innym wzorze grillu :mrgreen:
zauważ że 90 z taką tapicerką były w standardzie a w 80 przeważnie były zwykłe tapicerki jak ktoś miał kasę to miał taką tapicerkę albo tak jak teraz kupił od innej i założył , może i widziałeś w 80 taką tapicerkę ale zauważ nawet na forum że większość ma zwykłe tapicerki w b3

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 25 kwie 2010, 15:49

wujo1 pisze:może i widziałeś w 80 taką tapicerkę ale zauważ nawet na forum że większość ma zwykłe tapicerki w b3
Moi rodzice mieli kiedyś 80'tkę b3 z ramkowymi fotelami z jasnego weluru ;-)

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 25 kwie 2010, 15:52

trepek pisze:
wujo1 pisze:może i widziałeś w 80 taką tapicerkę ale zauważ nawet na forum że większość ma zwykłe tapicerki w b3
Moi rodzice mieli kiedyś 80'tkę b3 z ramkowymi fotelami z jasnego weluru ;-)
no u mnie w mieście są 3 b3 z taką tapicerką i parę 90 a reszta b3 ma zwykłe tapicerki
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2010, 15:52 przez wujo1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Motostacja pl » 25 kwie 2010, 15:52

trepek pisze:Moi rodzice mieli kiedyś 80'tkę b3 z ramkowymi fotelami z jasnego weluru ;-)
Wujaszek miał kiedyś 80tkę z chromowanymi wstawkami, grilem jak w A90, blendą tylnej klapy, zderzakami w kolorze, anteną na środku dachu z tyłu i ciemną welurową tapicerką. Była to jakaś wersja komfort czy jakoś tak.

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 25 kwie 2010, 15:58

U nas było zwykłe 2.0E (AAD silnik, 115km) bez żadnej specjalnej lini wyposażenia, ale dosyć bogato było wyposażone (abs, klima, szyby elektryczne).

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 25 kwie 2010, 16:11

wujo1 pisze:zauważ że 90 z taką tapicerką były w standardzie a w 80 przeważnie były zwykłe tapicerki jak ktoś miał kasę to miał taką tapicerkę albo tak jak teraz kupił od innej i założył , może i widziałeś w 80 taką tapicerkę ale zauważ nawet na forum że większość ma zwykłe tapicerki w b3
No to w 80 były welury jednak mniej spotykane niż w 90tkach. Jednak według mnie welur jest obleśny. Łapie kurz, brud i nie jest aż tak wygodny. Na satynce o wiele lepiej się siedzi i o niebo lepiej wygląda :-P Dlatego szukałem tylko satyny i znalazłem :-P

Labiel pisze:Wujaszek miał kiedyś 80tkę z chromowanymi wstawkami, grilem jak w A90, blendą tylnej klapy, zderzakami w kolorze, anteną na środku dachu z tyłu i ciemną welurową tapicerką. Była to jakaś wersja komfort czy jakoś tak.
Z zewnątrz właśnie można ją odróżnić chromowanymi listwami w okół szyb i blenda od A90, a także grillem z 90. Wszystkie też miały roletę tylnej szyby :-D Wzór tapicerki też był inny, specjalny dla tej wersji zrobiony z grubego weluru o ciekawym wzorze. Dokładniej ta wersja nazywa się Comfort Edition i ten napisik umieszczony jest na aluminiowej tabliczce umiejscowionej w miejscu gdzie jest napis "Audi 80"

Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Motostacja pl » 25 kwie 2010, 16:23

Audi Sport pisze:Wszystkie też miały roletę tylnej szyby
Dokładnie, wujaszek też ją miał.
Audi Sport pisze:Wzór tapicerki też był inny, specjalny dla tej wersji zrobiony z grubego weluru o ciekawym wzorze.
Potwierdzam. Całkiem inaczej siedziało się w takim aucie.
Audi Sport pisze:Dokładniej ta wersja nazywa się Comfort Edition i ten napisik umieszczony jest na aluminiowej tabliczce umiejscowionej w miejscu gdzie jest napis "Audi 80"
Strzał w 10tkę. Tak właśnie było u wujaszka. Miał też regulowaną wysokość światłem i schowek na kasety.

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 25 kwie 2010, 16:24

wujo1 napisał/a:
zauważ że 90 z taką tapicerką były w standardzie a w 80 przeważnie były zwykłe tapicerki jak ktoś miał kasę to miał taką tapicerkę albo tak jak teraz kupił od innej i założył , może i widziałeś w 80 taką tapicerkę ale zauważ nawet na forum że większość ma zwykłe tapicerki w b3
No to w 80 były welury jednak mniej spotykane niż w 90tkach. Jednak według mnie welur jest obleśny. Łapie kurz, brud i nie jest aż tak wygodny. Na satynce o wiele lepiej się siedzi i o niebo lepiej wygląda :-P Dlatego szukałem tylko satyny i znalazłem :-P
każdy ma swój gust , ja za to wole skóre lub tak jak było w RS2 :-D

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl