Przywitaj się z nami
- bieniek1984
- Forum Audi 80

Witam wszystkich serdecznie 
Jestem posiadaczem wymarzonego od dawna samochodu jakim jest Audi B4 Avant TDI. Miałem już różne auta, przygoda motoryzacją trwa dla mnie długo, jednak nigdy nie miałem tak rewelacyjnego samochodu jakim jest Audiczka. Wierzę w długą i bezproblemową eksploatację tego auta
Pozdrawiam
Jestem posiadaczem wymarzonego od dawna samochodu jakim jest Audi B4 Avant TDI. Miałem już różne auta, przygoda motoryzacją trwa dla mnie długo, jednak nigdy nie miałem tak rewelacyjnego samochodu jakim jest Audiczka. Wierzę w długą i bezproblemową eksploatację tego auta
Pozdrawiam
Witam, nazywam się Kuba i jestem posiadaczem audi 80 1.8S B3 JN ze skrznia automatyczną KAS. o forum dowiedziałem sie z naklejki na klapie bagażnika. Autko kupilem w komisie za niecałe 1700 pln i powiem ze poza drobnymi usterkami auto jest niezawodne. Nawet ta skrzynia mile mnie zaskoczyła,autoidealne do "bujania" sie po miescie... tylko to spalanie... 12l
. Wszelkich posiadaczy takich maszyn jak i podobnych z tym samym silnikiem chętnych do pomocy prosze o kontakt gdyz jest to moje pierwsze audi i mam pare kwestii do rozwiązania a mechanik ze mnie żaden 
Re: Przywitaj się z nami
Witam wszystkich:)
Mam na imię Michał, jestem z Elbląga, posiadam Audi 80 b4 2.3 NG
Mam na imię Michał, jestem z Elbląga, posiadam Audi 80 b4 2.3 NG
-
Blocked_PT
- Forum Audi 80

-
corrweta