[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
dobra Chlopy, zeby nie bylo wiecej takich jajec ze czesc ekipy bawi sie na wyscigach a reszta stoi pod supermarketem proponuje nastepnego spota zrobic owszem za dwa tygodnie czyli 9 maja ale moze nie we Forcie tylko jakos blizej Bemowa i moze jakos wczesniej zeby zahaczyc o Men`s Day - co Wy na to?
Jeśli chodzi o szczerość to man's day mi wisi i powiewa. Laskę w bikini czy nawet według nich super furę typu Gallardo to mogę zobaczyć nawet na ulicy i to za darmo. A tańca koparek (sic!) nie muszę wcale. Jednakoż na spot podjadę gdzie będzie trzeba nawet jakbym się nie wybierał na samą imprezę, tylko proponuje pamiętać że okolice bemowa się lekko zatykają przy takich atrakcjach i wybrać miejsce gdzie da się stanąć. :mrgreen:
Gecko Cup to co innego bo więcej tam audi i ciekawych fur, jakbym wcześniej wiedział może bym i ja podbił.
Gecko Cup to co innego bo więcej tam audi i ciekawych fur, jakbym wcześniej wiedział może bym i ja podbił.
Kurcze, są pewne rzeczy, o których się nawet nie wspomina, bo myśli się, że każdy o tym wie takie też miałem odczucie w stosunku do tej imprezy. Ale wstyd mi, że się nie odezwałem do Was ;/ obiecuję poprawę!kacper85 pisze:Gecko Cup to co innego bo więcej tam audi i ciekawych fur, jakbym wcześniej wiedział może bym i ja podbił.
-
- Forum Audi 80