[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Zaraz będzie że marudzę ale cargo mi się średnio widzi. Może dlatego że pamiętam fajny rekordowy spot na spalarni i jego zakończenie oraz to że się chyba ludzie po nim do nas zrazili bo były 24 autka na nim a już po było standard kilka fur.
Ale tak jak zawsze podkreślam: ja jestem skory do rozmów na temat miejsca spotów i poddam się woli większości. Tak więc zachęcam zainteresowanych spotami do dyskusji i demokratycznego procesu współtworzenia grupy mazowieckiej PKA80
Ale tak jak zawsze podkreślam: ja jestem skory do rozmów na temat miejsca spotów i poddam się woli większości. Tak więc zachęcam zainteresowanych spotami do dyskusji i demokratycznego procesu współtworzenia grupy mazowieckiej PKA80
Zatem najlepiej by każdy napisał, która miejscówka najlepiej mu odpowiada dodam, że plusem w cargo byłoby to, że w razie gdyby przybyło raptem 2 auta na spot, to jednak na cargo jest ich więcej i zawsze ktoś podejdzie, pogada i kogoś nowego można poznać. Na parkingu ewentualnie golfiarze się pojawiają.
By rozwiać wszelkie wątpliwości odnośnie miejsca spotu zrobiłem ankietę: https://audi80.pl/warszawaco-dwutygo ... t41796.htm
Zapraszam do głosowania.
Zapraszam do głosowania.
-
- Forum Audi 80
Otóż nowe miejsce spota, przynajmniej tak wybrała większość, to Cargo. Dla tych co nie wiedzą gdzie to dokładnie jest już mówię. Mieści się to przy zbiegu ulic Wirażowej i Poleczki, przy tym dużym zakolu. Tu macie pokazane Cargo
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK