[B3 1,6 PP 1991] ZYCLAM PEARL
Ta B3 jest po prostu cudna ten felunek pasuje jak ulał jak obniżysz to będziesz miał problem z tyłem będzie obcierać chyba że dasz mega twardą glebe pewnie już teraz masz z tym problem jak ktoś usiądzie z tyłu i na nie równościach podrzuci tył :?:
Uwielbiam ten kolor moim zdaniem jest najładniejszy do b3. Jak zaczynałem przygodę z samochodami to kolega miał właśnie taka samą b3 i tym samym zaraził mnie do audi <ok>
Też czekam na USY a jaka tablica będzie legalna czy nie legalna :?:
Ps. Żałuję że na urodzinach lka nie pomacałem na żywo twojej niuni
Pozdro
Uwielbiam ten kolor moim zdaniem jest najładniejszy do b3. Jak zaczynałem przygodę z samochodami to kolega miał właśnie taka samą b3 i tym samym zaraził mnie do audi <ok>
Też czekam na USY a jaka tablica będzie legalna czy nie legalna :?:
Ps. Żałuję że na urodzinach lka nie pomacałem na żywo twojej niuni
Pozdro
Dzięki wszystkim za dobre słowo. <ok> Tył nawet tak mocno mnie nie razi. Przód mi trochę nie leży, za wysoko siedzi. Pewnie ciężko było by znaleźć ale może, by się dało -40 na przód i -20 na tył Póki co nic nie trze ale jechałem dopiero w 2 osoby + komplet zimówek + z 70 kg w bagażniku więc może jeszcze wszystko przede mną w tej kwestii. Póki co uczę się jazdy slalomowej między dziurami, studzienkami itp. oraz ćwiczę tyłek w wyczuwaniu wszystkiego na drodze, bo serio czuć jak przejadę po przysłowiowej monecie.
DYZIO, nic nie straciłeś, przed nami cały sezon i majóvwka między innymi więc myślę że lubelską brać odwiedzimy jeszcze nie raz w tym sezonie z ekipą z mazowieckiego. Blacha w us chyba będzie legalna tylko ją jakoś może dognę czy przytnę, w końcu i tak pozostanie legalna po takim zabiegu. W Warszawie nie będę się prosił o kłopoty bo o niebieskich nie trudno. Może tylko dorobię sobie w odpowiednim formacie i pojeżdżę na próbę z ori w bagażniku lub za tylną szybą.
DYZIO, nic nie straciłeś, przed nami cały sezon i majóvwka między innymi więc myślę że lubelską brać odwiedzimy jeszcze nie raz w tym sezonie z ekipą z mazowieckiego. Blacha w us chyba będzie legalna tylko ją jakoś może dognę czy przytnę, w końcu i tak pozostanie legalna po takim zabiegu. W Warszawie nie będę się prosił o kłopoty bo o niebieskich nie trudno. Może tylko dorobię sobie w odpowiednim formacie i pojeżdżę na próbę z ori w bagażniku lub za tylną szybą.
gornik, nie w sumie poznałem kolesia który to dla golfa robi i kolportuje i podjechałem sobie do niego do pracy odebrać. Bez wysyłki 20 zł. Bawi się w cały sklep z naklejkami i tam też można zakupić wlepkę majóvwkową. : http://sklep.odjazdowenaklejki.pl/index ... 20a&page=6
Na golf.pl ma nick przemo78
Pozdro
Na golf.pl ma nick przemo78
Pozdro
Dzięki za opinie i dobre słowo.
Tak Ci powiem że nie specjalnie jest czego zazdrościć niestety jeszcze mnie będzie czekała walka w przyszłości ze stanem lakierniczym bo do ideału mu daleko. B3 mają chyba inne lakiery niż B4 i to widać bo są z moich obserwacji trwalsze niż w B3.keczy pisze:Lakierku zazdroszcze bo na prawde lsni