Czarna w czerwonym jedzie na..białym! Nowa fela s.1 !
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
He he Miodek fajna motywacja do działania <ok>
Póki co skupiłam się na pracy lic, nie mam czasu się Lilką zająć Kilka gratów czeka na założenie, między innymi halogeny czy wyświetlacz temperatury zewnętrznej .. I jeszcze sobie poczekają, chyba do obrony :roll:
P.S. dzięki Miodek za wyświetlacz <ok> no i za ciągłe mnie motywowanie :mrgreen: a raczej opier***** pozdro bracie
Póki co skupiłam się na pracy lic, nie mam czasu się Lilką zająć Kilka gratów czeka na założenie, między innymi halogeny czy wyświetlacz temperatury zewnętrznej .. I jeszcze sobie poczekają, chyba do obrony :roll:
P.S. dzięki Miodek za wyświetlacz <ok> no i za ciągłe mnie motywowanie :mrgreen: a raczej opier***** pozdro bracie
Skąd ja to znam. U mnie leży US i też nie mam czasu założyć z tego samego powodu. Ale nic to nasze Audiczki przeżyły 19 lat jakoś to i pare miesięcy teraz też wytrzymają.EwelinaCzarna pisze:Póki co skupiłam się na pracy lic, nie mam czasu się Lilką zająć
ps
Nie widziałem wcześniej, fajnie ta blenda nawet wygląda. Trochę kobieco jakoś tak ale w tym wypadku to akurat dobrze <ok> Pozdrowionka
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
<spam>
bardziej na temat: obysmy doczekali chwili w ktorej wszystkie samochody na rynku opisywane jako uzytkowane przez kobiete byly takie jak ten.
piszesz to w kazdym swoim poscie a poki co nie ma jeszcze co podziwiac. nie rob tu drugiej "Jazdy Polskiej" tylko popracuj konkretnie nad autem.KoralB3 pisze:zapraszam do siebie
bardziej na temat: obysmy doczekali chwili w ktorej wszystkie samochody na rynku opisywane jako uzytkowane przez kobiete byly takie jak ten.
Nie wiem jak ty ale ja bym je zamontował w zderzaku <mikolaj>MIODEK pisze:nooo fakt... u mnie też haluxy leżą, bo nie ma gdzie tego zamontować
Daj mi listwy po halo <ok> :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2010, 23:11 przez Bastek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Kurde wiecie co ja chyba też. :mrgreen:Bastek pisze:Nie wiem jak ty ale ja bym je zamontował w zderzaku <mikolaj>
Ty też <ok> :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2010, 23:11 przez Niki20, łącznie zmieniany 1 raz.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
uznam to za duży komplement .. :oops:deejay.ftb pisze:bardziej na temat: obysmy doczekali chwili w ktorej wszystkie samochody na rynku opisywane jako uzytkowane przez kobiete byly takie jak ten.
Bastek, podłącze się pod MIODKA , jak będziesz miał listwy pod halo i kierunki to daj znać <ok>
kacper85, KoralB3, dzięki <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Silnik: 2.0 ABK
- miiisiekk1986
- Forum Audi 80