[All] Prośby o Virtual Tuning
Ori:grzesB4 pisze:[url=http://images47.fotosik.pl/288/56aca2e9e1c39d75m.jpg]Obrazek[/URL] Może ktoś mi zrobić virtual tych felg,środek jest wypolerowany a chce zobaczyc jak bedzie wyglądało jak rant bedzie srebrny lub czarny a wnęki czarne!
Proszę:
Ja wybrałbym opcję, której tu nie ma - wymienił felgi a jeśli te mają zostać to wypolerowałbym też "rant", a wnęki zrobił na czarny pół-mat.grzesB4 pisze:kolego ATLAS wielkie dzięki, a podpowiedz mi którą opcje byś wybrał?
[ Dodano: 2010-04-29, 18:50 ]
Poza tym, jaka by nie była felga to z taką baloniastą oponą wygląda marnie...
Rant jest bardzo zniszczony wiec wole go aby pomalować, też bym wolał opcje wymiany felg i oczywiście gleba!!ale niestety brak funduszy,wiec tak modze z tym co mam!ATLAS pisze:Ja wybrałbym opcję, której tu nie ma - wymienił felgi a jeśli te mają zostać to wypolerowałbym też "rant", a wnęki zrobił na czarny pół-mat.grzesB4 pisze:kolego ATLAS wielkie dzięki, a podpowiedz mi którą opcje byś wybrał?
[ Dodano: 2010-04-29, 18:50 ]
Poza tym, jaka by nie była felga to z taką baloniastą oponą wygląda marnie...
kolczat, Zauważ ze napisałem "gulf", a to co innego niż golf. Strasznie mi się podobają te odlschoolowe jedynki i w sumie nie tylko. Co do felg to u mnie w małym mieście co drugi Pan w "gulfie" ma srebne felgi z czarnymi wnękami i rantem. Tylko wiesz do tego czarne szyby, wielka lota i niebieskie neony + postojówki i podświetlenie rejestracji. Niestety większość ludzi tak kojarzy te samochody.
P.S zarzuć mi foty na priv albo gg, chętnie zobaczę
P.S zarzuć mi foty na priv albo gg, chętnie zobaczę
MIODEK, przejrzałem zdjęcia Twojego audi w wątku: https://audi80.pl/audi-b4-abt-z-vt27538.htm
i prawie wszystkie fotki są beznadziejnie zrobione. Czy nie potrafisz złapać horyzontu w kadrze? Przejrzyj sobie te fotki, bo ja się załamałem...
Tu masz audi z treserami:
Próbowałem przekleić z tej fotki tresery, ale nie dało rady ładnie tego zrobić.
Zrób normalne zdjęcia i VT będzie do zrobienia.
Edit:
Dobra dwa normalne zdjęcia znalazłem i przerobiłem
Oryginał:
Tresery:
Oryginał:
Tresery:
Tresery + blenda:
i prawie wszystkie fotki są beznadziejnie zrobione. Czy nie potrafisz złapać horyzontu w kadrze? Przejrzyj sobie te fotki, bo ja się załamałem...
Tu masz audi z treserami:
Próbowałem przekleić z tej fotki tresery, ale nie dało rady ładnie tego zrobić.
Zrób normalne zdjęcia i VT będzie do zrobienia.
Edit:
Dobra dwa normalne zdjęcia znalazłem i przerobiłem
Oryginał:
Tresery:
Oryginał:
Tresery:
Tresery + blenda: