Skradzione AUDI 80 b4 AVANT TDI - Łódź ODZYSKANE!!!
WITAM
Zostalem dzis rano wezwany na komende w celu ogledzin audo 80 avant ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu panowie pokazali mi mojego AVANTA calego kompletnego!!!!
Udalo im sie go odzyskac!!
ciezko mi sie pisze bo troszke raszki mi lataja z radosci!!
Pozdrawiam wszystkich i wielkie dzieki za pomoc i pamiec o mimo avancie :mrgreen:
Za jakies dwa miesiace jak bede mial go w domu porobie dokladnie zdjecia lap i wszystkiego co bylo zrobione w trakcie swapa!!
pozdrawiam :mrgreen:
Zostalem dzis rano wezwany na komende w celu ogledzin audo 80 avant ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu panowie pokazali mi mojego AVANTA calego kompletnego!!!!
Udalo im sie go odzyskac!!
ciezko mi sie pisze bo troszke raszki mi lataja z radosci!!
Pozdrawiam wszystkich i wielkie dzieki za pomoc i pamiec o mimo avancie :mrgreen:
Za jakies dwa miesiace jak bede mial go w domu porobie dokladnie zdjecia lap i wszystkiego co bylo zrobione w trakcie swapa!!
pozdrawiam :mrgreen:
Compi zostaje narazie zona dostanie i pewno tez wleci tam TDI bo dla niej za wolne.
Avant bedzie najpierw doprowadzony do wlasciwego stanu a pozniej dokoncze projekt.
Dla plicji wielke brawa i jestem im wdzieczny za odzyskanie.
wiedzialem ze ja znajde :mrgreen:
Wazne ze sie znalazle reszte sobie naprawie :mrgreen:
[ Dodano: 2010-04-30, 13:27 ]
Dostalem pozwolenie na szybka fotke obecnie tak wyglada
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Zdjecia wklejam poto zeby wszyscy wiedzieli jak zlodzije zmieniaja na szybko auto zeby bylo nie dorozpoznania!!
Avant bedzie najpierw doprowadzony do wlasciwego stanu a pozniej dokoncze projekt.
Dla plicji wielke brawa i jestem im wdzieczny za odzyskanie.
wiedzialem ze ja znajde :mrgreen:
Wazne ze sie znalazle reszte sobie naprawie :mrgreen:
[ Dodano: 2010-04-30, 13:27 ]
Dostalem pozwolenie na szybka fotke obecnie tak wyglada

Zdjecia wklejam poto zeby wszyscy wiedzieli jak zlodzije zmieniaja na szybko auto zeby bylo nie dorozpoznania!!