Napotkani koledzy
Witam Kolego to byla niestety moja B3 ;/BAX pisze:dzisiaj w Krakowie ul wielicka na wysokości cmentarza poboczu czarna b3 z wlepkom identyczna jak moja podejrzewam że była jakaś awariaczyja to bestia się zepsuła :?:
Tydzien straszny mialem
Rozwalilo nagrzewnice, plyn chlodzacy wystrzelil ze wszystkich mozliwych otworow, nawiewow i wogole gdzie tylko mogl ;( Zalane cale wnetrze, podloga przemokla, tapicerka, przewody, radio, tunele nawiewow, wszystko plywalo, smierdzialo i dymilo
Dobrze ze sie ten samolot opoznil i na A4 nie wjechalem bo by trzeba lawete
Teraz trwa rozbieranie i czeka ja dluzszy postoj - brak kasy, a do tego w czwartek miala miec przeglad, za tydzien ubezpieczenie ... a wyplata bedzie bardzo marna
A mialem w maju montowac klime i zobaczyc jak nagrzewnica ;/ Szlak by to trafil ;/
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
peter_k pisze:Witam Kolego to byla niestety moja B3 ;/BAX pisze:dzisiaj w Krakowie ul wielicka na wysokości cmentarza poboczu czarna b3 z wlepkom identyczna jak moja podejrzewam że była jakaś awariaczyja to bestia się zepsuła :?:
Tydzien straszny mialemWe wtorek zmarl mi wujek i jechalem na lotnisko Balice po kuzynke, spoznil sie jej samolot i postanowilem sobie jeszcze do Centrum wstapic, niestety nie dojechalem ....
Rozwalilo nagrzewnice, plyn chlodzacy wystrzelil ze wszystkich mozliwych otworow, nawiewow i wogole gdzie tylko mogl ;( Zalane cale wnetrze, podloga przemokla, tapicerka, przewody, radio, tunele nawiewow, wszystko plywalo, smierdzialo i dymilo![]()
Dobrze ze sie ten samolot opoznil i na A4 nie wjechalem bo by trzeba laweteAudi udalo sie z Wielickiej po chwili blokady usunac i stalo wlasnie na chodniku przy przejsciu i przystanku tramwajowym kolo cmentarza, czekalo sobie spokojnie na przyjazd pomocy w osobie wujka mechanika bo trzeba bylo do Tarnowa ja jakos odstawic
Teraz trwa rozbieranie i czeka ja dluzszy postoj - brak kasy, a do tego w czwartek miala miec przeglad, za tydzien ubezpieczenie ... a wyplata bedzie bardzo marna:(:(
A mialem w maju montowac klime i zobaczyc jak nagrzewnica ;/ Szlak by to trafil ;/
witam ja jechałem z córeczkom do centrum na badania ok trzynastej i przy niej nikogo nie było jak wracałem ok piętnastej ktoś był przy niej i maska w górze może mnie słyszałeś bo ze świateł w twoim kierunku dość ostro po obrotach dostała i ryczała :mrgreen:
Na DK94 z KRK>OLK około 11:30 namierzony zielony Avant z wlepką
kto to?
edit: Jest opcja, że był bordowy :mrgreen: jak zakładam okulary z filtrem polar. to mi się daltonizm włącza :oops:
edit: Jest opcja, że był bordowy :mrgreen: jak zakładam okulary z filtrem polar. to mi się daltonizm włącza :oops:
Ostatnio zmieniony 17 maja 2010, 00:24 przez putinn, łącznie zmieniany 1 raz.