Nareszcie ktoś dobrze gada, polać mu <ok>trepek pisze:A gleby nie było i nie będzie, już teraz martwię się o podwozie
[B3 1Z] Moja czarnulka, to już koniec :( / 66
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
trepek, teraz to jest malina nawet nie trzeba gleby tylko pełnego pakietu z 90 bardzo ładnie się prezentuje pod każdym kątem i czekam też na jakieś zmiany we wnętrzu
PS sorka że nie odwiedzałem twego tematu ale jakoś czasu nie miałem
zobacz co znalazłem
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12840352
PS sorka że nie odwiedzałem twego tematu ale jakoś czasu nie miałem
zobacz co znalazłem
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12840352
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
@audi_a6
Przyjedziesz do Krakowa to z chęcią zabiorę Cię na parking koło politechniki krakowskiej i wtedy zrozumiesz, czemu nie chcę gleby. Teraz jest ciężko
@wujo1
Antenka elektryczna by się przydała. Nad roletą rozmyślam, bo jest do kupienia. A pompę niedługo zamontuję bo dopiero dzisiaj dostałem gumowo-metalową uszczelkę pod klawiaturę :mrgreen: Te korkowe to jedno wielkie nieporozumienie.
Przyjedziesz do Krakowa to z chęcią zabiorę Cię na parking koło politechniki krakowskiej i wtedy zrozumiesz, czemu nie chcę gleby. Teraz jest ciężko
@wujo1
Antenka elektryczna by się przydała. Nad roletą rozmyślam, bo jest do kupienia. A pompę niedługo zamontuję bo dopiero dzisiaj dostałem gumowo-metalową uszczelkę pod klawiaturę :mrgreen: Te korkowe to jedno wielkie nieporozumienie.
no jak to mówią powoli ale do celu , już teraz jak założyłeś przód od 90 to już wielki krok i samochód wygląda extra wnętrze też dzięki tapicerce choć ja to jak zawsze mam jakieś "ale" bo trochę ubogo , ale póki co skup się na tym co masz do czego dążysz a ja będę obserwował każdą zmianę autka bo jest co a jeszcze mam do obserwacji audi TD 90 pawelrybak15, :mrgreen: