[Porąbka - Kozubnik] Spot - 9 maj 2010
Dzięki Panowie
Z prezentacją to jeszcze nie koniec - jeszcze mam w planie dorzucić trzy pozycje może więcej - między innymi basen z trampoliną
Stasiu - dziś w kozubie no mogliśmy się spotkać ale nie wiem jak wyglądasz
Lubie tam chodzić i dziś byłem tam sobie odpocząć
Pozdro dla Wszystkich
Zlotu jeszcze nie było a tu już osiem stron ho ho ho
Z prezentacją to jeszcze nie koniec - jeszcze mam w planie dorzucić trzy pozycje może więcej - między innymi basen z trampoliną
Stasiu - dziś w kozubie no mogliśmy się spotkać ale nie wiem jak wyglądasz
Lubie tam chodzić i dziś byłem tam sobie odpocząć
Pozdro dla Wszystkich
Zlotu jeszcze nie było a tu już osiem stron ho ho ho
ziemor też właśnie nie wiem jak wyglądasz. Być może się nawet mijaliśmy koło siebie a nie wiedzieliśmy o tym
WAŻNE INFO można podpiąć pod pierwszy post
Dla jadących z północy śląska i okolic Pszczyny organizuję zbiórkę w Pszczynie na parkingu pod Kauflandem o godzinie 12:00. Przewiduję jechać już o 12:15 w stronę Oświęcimia będę prowadził kolumnę. Prosił bym o punktualność.
WAŻNE INFO można podpiąć pod pierwszy post
Dla jadących z północy śląska i okolic Pszczyny organizuję zbiórkę w Pszczynie na parkingu pod Kauflandem o godzinie 12:00. Przewiduję jechać już o 12:15 w stronę Oświęcimia będę prowadził kolumnę. Prosił bym o punktualność.
Ok panowie, wszystko pięknie ładnie, cały czas śledzę ten temat i mam nadzieję się na tym spocie pojawić :mrgreen:
Ale powiedzcie mi co z pogodą :?: :?: :?:
Jak narazie to płata nam figle,a co jak 9 będzie taka jak w ten weekend, co robimy, spotykamy się w taką brzydką pogodę pod parasolami czy przekładamy na inny termin ten spocik :?: 8-)
Ale powiedzcie mi co z pogodą :?: :?: :?:
Jak narazie to płata nam figle,a co jak 9 będzie taka jak w ten weekend, co robimy, spotykamy się w taką brzydką pogodę pod parasolami czy przekładamy na inny termin ten spocik :?: 8-)
Panowie bez paniki - w tą niedzielę też miało padać a nie padało cały dzień!StaSiu pisze:Ale powiedzcie mi co z pogodą
------------------
Myślę że tą decyzję podejmiemy dopiero po oglądnięciu pogody w sobotę po godzinie 20-tej bo wtedy jest najbardziej wiarygodna (czas)!StaSiu pisze:G_Dragonwampir1988 pisze: Gdyby nie dopisała pogoda 9 maja automatycznie przenosimy spot na 16
Ale Panowie meteo by musiało zapowiedzieć ciągły nieprzerwany deszcz na cały dzień - tylko wtedy można pomyśleć o ewentualnym odwołaniu
Jeśli zapowiedzą przelotny deszcz to jedziemy
Ostatnio zmieniony 04 maja 2010, 21:30 przez ziemor, łącznie zmieniany 2 razy.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Co by to nie było spot i tak będzie choćby na dziko bo myślę że jakby teraz w kule polecieli to złożylibyśmy listę podpisów o zdegradowanie wójta <hura> taki joke ale Marcin jakby co to walcz do ostatniej kropli krwi spot musi się odbyć za dużo serca i nerwów w to włożyliśmy.Gajorro pisze:Panowie mamy tylko jedną szanse 9Maj nic nie dałem rady więcej załatwić
nie o demnie to zależy :!:
w piątek jadę do gminy ta firma z Warszawy dzwoniła do wójta i coś Wójt ma mi do przekazania. :shock:
wampir1988 pisze:Co by to nie było spot i tak będzie choćby na dziko bo myślę że jakby teraz w kule polecieli to złożylibyśmy listę podpisów o zdegradowanie wójta <hura> taki joke ale Marcin jakby co to walcz do ostatniej kropli krwi spot musi się odbyć za dużo serca i nerwów w to włożyliśmy.Gajorro pisze:Panowie mamy tylko jedną szanse 9Maj nic nie dałem rady więcej załatwić
nie o demnie to zależy :!:
w piątek jadę do gminy ta firma z Warszawy dzwoniła do wójta i coś Wójt ma mi do przekazania. :shock:
Nie siejcie paniki :mrgreen: :mrgreen: Co mam do wójta zadzwonic ??? Naprawde Wojta mamy wspaniałego i mówię poważnie mało jest takich gmin :mrgreen: :mrgreen:
Zobaczymy co Ci przekaże Gajorro, ale myśle ,ze będzie to informacja o zakazie wstępu na ruiny lub coś w tym stylu
Jak bedziesz miał problemy to zadzwoń do mnie Znam dobrze wojta :mrgreen:
Pozdrawiam
-
- Forum Audi 80