Witam! W Audiczce od kiedy posiadam, nie działają 2 rzeczy:
tempomat - chociaż wszystkie składniki się znajdują (tak mi się wydaje)
włącznik długich świateł, tzn. działa tylko przy wciśnięciu lewej rączki do przodu (dłuższe działanie), natomiast nie działa przy pociągnięciu rączki do siebie, kiedy chcę mignąć komuś światłami na chwilkę
a o to kable, nie wiem skąd i dokąd prowadzą, pod maską jest AAH, ciężko wsadzić łapkę gdziekolwiek jak ciasno wszędzie :-|
pierwsza fotka:
a to druga:
[B4 AAH limuzyna] co to za kable?
Na 1 zdjęciu jeden kabel idący do góry, wchodzi w maskę, tak? do spryskiwaczy albo lampki serwisowej. Drugi idzie w dół i jest to chyba linka do otwierania maski
Drugie zdjęcie to nic mi nie mówi, nawet nie wiem gdzie ten kabel znalazłeś wsuwka jak wsuwka. Więcej detali podaj, idź po kablu do środka i zobacz gdzie Cie zaprowadzi.
Drugie zdjęcie to nic mi nie mówi, nawet nie wiem gdzie ten kabel znalazłeś wsuwka jak wsuwka. Więcej detali podaj, idź po kablu do środka i zobacz gdzie Cie zaprowadzi.
Adaś Lee
tak 1 kabel do sprysków, 2 do maski, ale ten trzeci to do czego?
jeśli są jakieś grzałki do spryskiwaczy to może niech ktoś wrzuci fotkę jak ma możliwość jak wygląda to wyście kabli koło bezpieczników.
Lampka serwisowa pod maską nie jest podłączona, aczkolwiek ten kabel jest trochę za gruby (wychodzą z niego aż trzy kabelki) jak na potrzeby lampki serwisowej...
tak 1 kabel do sprysków, 2 do maski, ale ten trzeci to do czego?
jeśli są jakieś grzałki do spryskiwaczy to może niech ktoś wrzuci fotkę jak ma możliwość jak wygląda to wyście kabli koło bezpieczników.
Lampka serwisowa pod maską nie jest podłączona, aczkolwiek ten kabel jest trochę za gruby (wychodzą z niego aż trzy kabelki) jak na potrzeby lampki serwisowej...
Adaś Lee zajrzałem do Twojej furki, przyznam że zrobiła wrażenie, piękny kolorek i zadbana, no i przy okazji obejrzałem zdjęcie pod maską, rzeczywiście są na pewno 3 kabelki jak nie 4
[ Dodano: 2010-05-05, 17:24 ]
Tak te kable są częściowo zespolone z wycieraczkami. Z grubego węzła kabli wychodzącego z półki, część zostaje przy wycieraczkach, a pozostałe 3 (pierwsza fotka u góry) wystają luzem. Czy to możliwe jak to shellah i Adaś Lee pisali, że to jest od podgrzewania sprysków? :shock: Niestety nigdy nie słyszałem o podgrzewaniu sprysków. Do czego trzeba zamontować? jakieś grzałki czy silniczki powinny być przy spryskach?
:roll:
A co do świateł to już naprawiłem pająka :mrgreen: Dzięki WOJTEK26 <ok>
[ Dodano: 2010-05-05, 17:24 ]
Tak te kable są częściowo zespolone z wycieraczkami. Z grubego węzła kabli wychodzącego z półki, część zostaje przy wycieraczkach, a pozostałe 3 (pierwsza fotka u góry) wystają luzem. Czy to możliwe jak to shellah i Adaś Lee pisali, że to jest od podgrzewania sprysków? :shock: Niestety nigdy nie słyszałem o podgrzewaniu sprysków. Do czego trzeba zamontować? jakieś grzałki czy silniczki powinny być przy spryskach?
:roll:
A co do świateł to już naprawiłem pająka :mrgreen: Dzięki WOJTEK26 <ok>