SKradziono moje Audi 80 b4 avant 1.9 TDI - ŁÓDŹ
-
19remik78
SKradziono moje Audi 80 b4 avant 1.9 TDI - ŁÓDŹ
Albo wczoraj wieczorem, albo dziś w nocy skradziono moje Audi w Łodzi w dzielnicy Retkinia z parkingu przy blokach w okolicy klubu MAGNAT (skrzyżowanie ulic Wyszyńskiego-Retkińska).
Proszę o pomoc, jeśli ktokolwiek zauważy gdzieś auto podobne do mojego.
Przedstawiam je na zdjęciach.
Autko ma ryski na tylnych drzwiach od strony pasażera pod listwa pośrodku drzwi.
Brak jest listwy przy progowej od strony pasażera na błotniku przednim.
Na tylnej szybie ma naklejkę cztery kółka i napis Audi, a na klapie bagażnika ma naklejony znaczek (kontury) muszkietera.
W środku ma obicie z drewna, siedzenie od strony kierowcy ma przetarty boczek tapicerki(tapicerka kolor szary-typowy dla audi), radioodtwarzacz alpine model 7513L(ostał mi się panel), a w bagażniku zmieniarka alpine lub pioneera(nie pamiętam za dobrze) zamocowana w lewym schowku.
W bagażniku ma po obu bokach przykręcone głośniki pioniera ciemny grafit, takie w obudowach kanciastych (zewnętrznych).
Posiada szklany ELEKTRYCZNY szyberdach, ELEKTRYCZNE SZYBY tylko z przodu, na liczniku ma przejechane ponad 206 tysięcy kilometrów.Lusterka w kolorze nadwozi-butelkowa zieleń metalic.
Kołpaki jak na zdjęciach przypięte do felg za pomocą czarnych plastikowych opasek.
Nowiutkie opony DAYTON 195x65 15tki D210(JAK DOBRZE PAMIĘTAM).
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/046 ... 9a339.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/763 ... 4a1a2.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a934368907c3a32
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a5a ... b82a6.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0b5 ... 22f6d.html
Dzięki wielkie użytkownikowi maciek122, za pomoc w umieszczeniu ogłoszenia na forum!
Proszę o pomoc, jeśli ktokolwiek zauważy gdzieś auto podobne do mojego.
Przedstawiam je na zdjęciach.
Autko ma ryski na tylnych drzwiach od strony pasażera pod listwa pośrodku drzwi.
Brak jest listwy przy progowej od strony pasażera na błotniku przednim.
Na tylnej szybie ma naklejkę cztery kółka i napis Audi, a na klapie bagażnika ma naklejony znaczek (kontury) muszkietera.
W środku ma obicie z drewna, siedzenie od strony kierowcy ma przetarty boczek tapicerki(tapicerka kolor szary-typowy dla audi), radioodtwarzacz alpine model 7513L(ostał mi się panel), a w bagażniku zmieniarka alpine lub pioneera(nie pamiętam za dobrze) zamocowana w lewym schowku.
W bagażniku ma po obu bokach przykręcone głośniki pioniera ciemny grafit, takie w obudowach kanciastych (zewnętrznych).
Posiada szklany ELEKTRYCZNY szyberdach, ELEKTRYCZNE SZYBY tylko z przodu, na liczniku ma przejechane ponad 206 tysięcy kilometrów.Lusterka w kolorze nadwozi-butelkowa zieleń metalic.
Kołpaki jak na zdjęciach przypięte do felg za pomocą czarnych plastikowych opasek.
Nowiutkie opony DAYTON 195x65 15tki D210(JAK DOBRZE PAMIĘTAM).
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/046 ... 9a339.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/763 ... 4a1a2.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a934368907c3a32
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a5a ... b82a6.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0b5 ... 22f6d.html
Dzięki wielkie użytkownikowi maciek122, za pomoc w umieszczeniu ogłoszenia na forum!
Ostatnio zmieniony 05 maja 2010, 19:18 przez 19remik78, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Kurna. Już drugi B4Avant turboklekot skradziony w Łodzi w ostatnim czasie (kolegi chmiel25 co prawda zeswapowany). Złodziejstwo się szerzy. Poczytaj temat kolegi on swojego odzyskał i to po jak długim czasie. Ale najważniejsze że odzyskał. Bądź dobrej myśli i sam próbuj szukać bo licząc na Policję można się przeliczyć.
-
19remik78
Zrobiłem już dzisiaj mały kurs op okolicy, poza tym zacząłem zaglądać na stronki z ogłoszeniami, a w niedzielę może pojadę an giełdę się rozejrzeć.
Widziałem post chmiela25 i mu zazdroszczę jakby nie było pomyślnego zakończenia sprawy.
Nadzieję powinienem mieć i chyba mam skoro szukam, ale małą i czuję że z dnia na dzień będzie zanikać.
Szkoda mi kasy jaką zacząłem na nią wywalać , pracy i czasu jej poświęconego, a teraz ktoś to zaprzepaści i zapewne na części rozłoży ehhh...
Widziałem post chmiela25 i mu zazdroszczę jakby nie było pomyślnego zakończenia sprawy.
Nadzieję powinienem mieć i chyba mam skoro szukam, ale małą i czuję że z dnia na dzień będzie zanikać.
Szkoda mi kasy jaką zacząłem na nią wywalać , pracy i czasu jej poświęconego, a teraz ktoś to zaprzepaści i zapewne na części rozłoży ehhh...
Panowie swoje obecne compi tez trzymam na Retkini i juz prawie niespie. Naprawde ktos dobrze grasuje po tej dzielnicy. Szczerze wam wspolczuje, bo wiem jaki to bol rano nie zastac auta.
mojego avanta znalazla policja. chyba tylko dlatego ze rozbilui jakas bande zlodziei,a ze avant im sie spodobal chyba to zostal.
Ja caly czas wierzylem ze go znajde i przez 7 miesiecy nie stracilem wiary. Ale chyba mialem wiecej szczescia.
Wam wspolczuje bo raczej nic innego nie moge zrobic. szukajcie po szrotach na allegro. Gielda odpada ktos musialbybyc totalnym idiota zeby pakowac sie na lodzka gielde z takim autem.
pozdrawia i powodzenia
mojego avanta znalazla policja. chyba tylko dlatego ze rozbilui jakas bande zlodziei,a ze avant im sie spodobal chyba to zostal.
Ja caly czas wierzylem ze go znajde i przez 7 miesiecy nie stracilem wiary. Ale chyba mialem wiecej szczescia.
Wam wspolczuje bo raczej nic innego nie moge zrobic. szukajcie po szrotach na allegro. Gielda odpada ktos musialbybyc totalnym idiota zeby pakowac sie na lodzka gielde z takim autem.
pozdrawia i powodzenia
19remik78, przeglądam od czasu do czasu ogłoszenia na allegro i myśle że niektórzy klubowicze także więc trzeba byc dobrej myśli
złodzieje to totali idioci sam napisałeś że:chmiel25 pisze:Gielda odpada ktos musialbybyc totalnym idiota zeby pakowac sie na lodzka gielde z takim autem
chmiel25 pisze:mojego avanta znalazla policja. chyba tylko dlatego ze rozbilui jakas bande zlodziei,a ze avant im sie spodobal chyba to zostal.
-
19remik78
Dzięki chłopaki za ciepłe słowa.
Moja audiczka może nie była jakaś super,a le dużo zacząłem koło niej robić i jeszcze były plany jej upiększenia.
Sam co dopiero ze 3 tygodnie temu robiłem polerkę lakieru, ma też nowy zbiorniczek płynu chłodzącego (biały).
Ma wgnieciony próg ( po środku) od strony pasażera.
Ehhh tyle było jeszcze planów, tyle inwestycji w myślach i lipa...
Moja audiczka może nie była jakaś super,a le dużo zacząłem koło niej robić i jeszcze były plany jej upiększenia.
Sam co dopiero ze 3 tygodnie temu robiłem polerkę lakieru, ma też nowy zbiorniczek płynu chłodzącego (biały).
Ma wgnieciony próg ( po środku) od strony pasażera.
Ehhh tyle było jeszcze planów, tyle inwestycji w myślach i lipa...
-
19remik78
Stało koło klubu Magnat na takim malutkim miejscu parkingowym (na 6-8 autek) koło wieżowca stojącego przy Retkińskiej-tam jest taki domek jednorodzinny ogrodzony i przedszkole) klub Magnat jest na skrzyżowaniu Retkińska-Wzsyzńskiego.
Wielkie dzięki ICEMERC za pomoc, daj znać co i jak.
PS. Jakby co podaje swój numer telefonu 883902078
[ Dodano: 2010-05-06, 17:30 ]
Na allegro znalazłem drzwi, które co prawda mają lusterka czarne a moje były w kolorze lakieru, ale...drzwi kierowcy wydają mi się podejrzane, a może ja już przesadzam. 1-2 dni przed kradzieżą po umyciu auta przeleciałem go politurką sonax, która potem ściekła mi od klamki w dół. Jak mi autko się troszkę zabrudziło zrobiłem taki właśnie ślad palcem w dół od klamki ścierając biały ślad po SONAXie.
Może ktoś z okolicy by zobaczył z jakiego to oni samochodu te drzwi wykręcili, jeśli to nie problem to proszę o pomoc.
Bo tak sobie myślę, że lusterka dla niepoznaki zawsze można dostawić na chwilkę (do zdjęcia) inne.
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Remik/Pulpit/audi_80_b4_drzwi_przednie_przod.htm
Wielkie dzięki ICEMERC za pomoc, daj znać co i jak.
PS. Jakby co podaje swój numer telefonu 883902078
[ Dodano: 2010-05-06, 17:30 ]
Na allegro znalazłem drzwi, które co prawda mają lusterka czarne a moje były w kolorze lakieru, ale...drzwi kierowcy wydają mi się podejrzane, a może ja już przesadzam. 1-2 dni przed kradzieżą po umyciu auta przeleciałem go politurką sonax, która potem ściekła mi od klamki w dół. Jak mi autko się troszkę zabrudziło zrobiłem taki właśnie ślad palcem w dół od klamki ścierając biały ślad po SONAXie.
Może ktoś z okolicy by zobaczył z jakiego to oni samochodu te drzwi wykręcili, jeśli to nie problem to proszę o pomoc.
Bo tak sobie myślę, że lusterka dla niepoznaki zawsze można dostawić na chwilkę (do zdjęcia) inne.
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Remik/Pulpit/audi_80_b4_drzwi_przednie_przod.htm
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Mnie tylko zastanawia fakt, co za durnie kradną dziś 80tki !!
Rozumiem jeszcze podpierdylenie B4 z ostatnich lat produkcji, no ale B3 to przecież leciwe auta, a zawsze myślałem, że leciwych aut albo nie kradną, albo jak kradną to tylko jakieś leszcze :roll:
Trzymam kciuki za odnalezienie auta i zaczynam bać się o swoje
Swoją drogą skoro w Łodzi właśnie na Retkini giną auta, to niechybny znak, że działa tam jakaś zorganizowana grupa i policja powinna się nimi zająć, ale znając życie mają sporo "ważniejszych" spraw na głowie
Rozumiem jeszcze podpierdylenie B4 z ostatnich lat produkcji, no ale B3 to przecież leciwe auta, a zawsze myślałem, że leciwych aut albo nie kradną, albo jak kradną to tylko jakieś leszcze :roll:
Trzymam kciuki za odnalezienie auta i zaczynam bać się o swoje
Swoją drogą skoro w Łodzi właśnie na Retkini giną auta, to niechybny znak, że działa tam jakaś zorganizowana grupa i policja powinna się nimi zająć, ale znając życie mają sporo "ważniejszych" spraw na głowie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Przemo80b3
- Forum Audi 80

powiem tak, nasze prawo jest do kitu
, gdy przeciętnemu Kowalskiemu coś ukradną, np samochód lub okradną dom to policja za bardzo nie kwapi się w znalezieniu sprawcy. W mojej okolicy mieszka jakis policjant i jak mu okradli dom to taką obławę robili w okolicy że szok, patrole non stop jeździły, poprostu byli tak zmobilizowani, że w głowie się nie mieści.