Sprzedane
No niestety koleś, który wystawił fotele na allegro stwierdził, że możliwy jest jedynie odbiór osobisty bo jemu się nie chce ich pakować. Koszt podróży po te fotele przerósłby ich wartość, więc na razie jestem w trakcie szukania. W poniedziałek zabieram się za tylne boczkiNiki20 pisze:Bastek, no ładnie Ci to wyszło. Ja ostatnio też ten temat przerabiałem. A jak ta, sprawa z fotelami??
Nie wygłuszałem drzwi, bo jakoś tak zeszło, że nie zamówiłem jeszcze mat :mrgreen: Myślę nad zmontowaniem taschek do tylnych drzwi i wtedy pewnie wygłuszę całość :mrgreen:maniek75 pisze:A wygłuszyłeś sobie drzwi?
Fajna furka, pewnie sporo pracy i nerwów Cie to kosztowało, ale efekt jest super <ok> . Szczególnie podobają mi się lampy przód. W swojej też chcę tak zrobić plus ramkę grilla i logo audi na czarno zrobić. Mój ojciec miał parę lat temu tak w czerwoniutkiej B3 i bardzo mi się to podobało. Twoja Audiolka 5/5.
Wczoraj nadarzyła się okazja... Rzadki towar w dobrej cenie... Tylne lampy Treser Dzięki DYZIOwi stałem się ich właścicielem <ok> To była najszybsza transakcja w moim życiu <rotfl2> Oto one:
Zdjęcia autorstwa Dyzio Gdyż jeszcze ich nie mam. Czekam dopiero na paczuchę. Nie mogłem się powstrzymać żeby się nie pochwalić Wprawdzie słyszałem coś, że mają jakąś ogromną dziurę jak po ping pongu ale nie powinno mi to przeszkadzać
Zdjęcia autorstwa Dyzio Gdyż jeszcze ich nie mam. Czekam dopiero na paczuchę. Nie mogłem się powstrzymać żeby się nie pochwalić Wprawdzie słyszałem coś, że mają jakąś ogromną dziurę jak po ping pongu ale nie powinno mi to przeszkadzać