[B4 2,0 ABT] Jaki nr części i gdzie to kupić?
[B4 2,0 ABT] Jaki nr części i gdzie to kupić?
Szanowni koledzy pomóżcie!!! Padł mi taki gumowy gwizdek łączący metalową rurkę układu chłodzenia chyba z kolektorem dolotowym (przejściówka z fi 16 na fi 10). Mogę z niego odczytać tylko końcówkę numeru ... 21 056 A. Czy zna ktoś pełny numer (etka.auto2.ru nie chce wsółpracować) ewentualne miejsce zakupu. A może jest jakiś knif aby to czymś zastąpić?
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
poszukaj w katalogu InterCarsu : http://sklep.intercars.com.pl/ tu napewno znajdziesz tą część, którą potrzebujesz :->
etka zaczęła współpracować. Do mojego ABT to chyba ten 048121056A na liście nr (3):
bo u mnie metalowa rurka zakończona jest kolankiem a gumowa jest prosta ok. 70 mm. I nigdzie nie mogę jej namierzyć. Ale zapodałeś mi pomysł, bo jak widzę ta podana przez ciebie też jest z redukcją, może da się ją przyciąć i spasuje.
bo u mnie metalowa rurka zakończona jest kolankiem a gumowa jest prosta ok. 70 mm. I nigdzie nie mogę jej namierzyć. Ale zapodałeś mi pomysł, bo jak widzę ta podana przez ciebie też jest z redukcją, może da się ją przyciąć i spasuje.