Jeśli można to podłączę się do tematu. Jeśli możesz to popytaj też o srebrną B3. Zginęła 2 tyg temu na ul. Hubala, blisko skrzyżowania Retkińska/Wyszyńskiego, więcej info w osobnym temacie. Była na podkarpackich numerach.icemerc pisze:z którego dokładnie miejsca na retnini znikneło AUDI ? generalnie na dniach moge przejechac sie tam i popytac kogo trzeba, gdyz przez ponad 2 lata miałem tam kobiete a jej brat to cóż... mówić nie wypada.. poprostu zapytam. Tyle z moejej strony mogę zrobic...
SKradziono moje Audi 80 b4 avant 1.9 TDI - ŁÓDŹ
-
19remik78
Alu napisał/a:
Jeśli można to podłączę się do tematu. Jeśli możesz to popytaj też o srebrną B3. Zginęła 2 tyg temu na ul. Hubala, blisko skrzyżowania Retkińska/Wyszyńskiego, więcej info w osobnym temacie. Była na podkarpackich numerach.[/quote]
Ładnie nas tu na Retkini kroją.
A zgłosiłeś to na Komisariacie na ul. Armi Krajowej 33?
Jeśli można to podłączę się do tematu. Jeśli możesz to popytaj też o srebrną B3. Zginęła 2 tyg temu na ul. Hubala, blisko skrzyżowania Retkińska/Wyszyńskiego, więcej info w osobnym temacie. Była na podkarpackich numerach.[/quote]
Ładnie nas tu na Retkini kroją.
A zgłosiłeś to na Komisariacie na ul. Armi Krajowej 33?
-
19remik78
-
19remik78
-
19remik78
Aha to jest troszkę inaczej, w każdym bądź razie 2 z tej samej okolicy na przestrzeni 2-3 tygodni to coś tu śmierdzi.Dostałem moją wiadomość na Priv chmielu 25?
[ Dodano: 2010-05-07, 11:07 ]
Mam zamiar porozwieszań ogłoszenie w kilku miejscach, może złodziej się zgłosi po nagrodę, trzeba się chwytać każdej deski ratunku...
A Ty chmielu weź autko gdzieś w garaż schowaj bo Ci tu zwiną na bank...
[ Dodano: 2010-05-07, 11:07 ]
Mam zamiar porozwieszań ogłoszenie w kilku miejscach, może złodziej się zgłosi po nagrodę, trzeba się chwytać każdej deski ratunku...
A Ty chmielu weź autko gdzieś w garaż schowaj bo Ci tu zwiną na bank...
Podejrzewam że sprawcy są Ci sami.Nie ma co się oszukiwać 80-tka to nadal łakomy kąsek dla złodziei z racji że sporo ich lata po PL.Tighe pisze:Masakra. Ostro widze kradną tam u Was w Łodzi :shock: To juz chyba piaty skradziony samochod z Łodzi jaki tutaj widze na forum...Mam nadzieje ze sie odnajdzie, trzeba byc dobrej mysli. Powodzenia.