NIE MA JUŻ WLEP
Nowa seria IV.

Rodzina Audi 80 jest coraz bardziej widoczna i znana na naszych ulicach ! Dołącz do nas!
Czytaj bardzo uważnie cały ten post zanim zamówisz !
[/center]
Informacja o wlepach.
Dostępne są wlepy kolor biały 140szt i kolor czarny 60 sztuk
Zachęcam zatem do zamawiania wlepek.
Można ją nakleić na tylny pas, jak większość z Was, a jeśli auto jest absolutnie czarne, np na tylną szybę w rogu.
Zamawiamy na zasadzie CZARNA lub BIAŁA sztuk XX.
Koszty.
Liczymy na Waszą wyrozumiałość, pomoc i zainteresowanie. Korzystając z okazji postanowiliśmy tak jak poprzednio doliczyć 7-8 zł, które przeznaczone będzie na opłaty związane z utrzymaniem klubu, głównie dedykowany serwer, który posiadamy. To jedyna szansa i prośba, aby napełnić klubową skarbonkę.
Koszt jednej wlepy to 4.00 zł
Koszt przesyłki to 2.80 zł ( znaczki, koperta )
Wsparcie budżetu klubu to minimum 7-8 zł
( jeśli kogoś stać na więcej - serdeczne dzięki )
Wobec tego wpłata za 1 wlepę winna być minimum w wysokości 14 zł
Jak zamówić wlepkę.
1. Napisz w tym temacie post w którym podaj TYLKO ilość wlepek (dopisz czarne lub białe).
2. Napisz do mnie prywatną wiadomość przez forum ( nie e-mail, a prywatną wiadomość! )
w której podaj dokładnie to samo co w poście, czyli ilość i kolor zamówionych wlep ORAZ, UWAGA ! Pełen adres do wysyłki tj imię, nazwisko, kod pocztowy, miejscowość, ulica, nr, nr mieszkania. W tytule prywatnej wiadomości napisz swój nick i dopisek wlepa lub wlepy.
Następnie NIEZWŁOCZNIE wpłać pieniądze na poniższe konto zgodnie z zasadami.
UWAGA ! Raz jeszcze proszę abyście nie zapominali wysłać mi prywatną wiadomość przez forum z w/w danymi. Prywatną wiadomość do mnie wysyła się klikając przycisk PW pod moim postem, lub w moim profilu.
Jeśli wiadomość którą do mnie wyślesz będzie widoczna w Twojej skrzynce jako "Do wysłania" nie przejmuj się i ignoruj to. Wiadomość dotarła do mnie. Jeśli będziesz miał ją widoczną w "wysłanych wiadomościach", również do mnie dotarła. Nie odpowiadam na wysłane wiadomości, ale zbieram je szczegółowo i dokładnie.
Po rozpoczęciu wysyłki pojawi się nowy temat w którym to meldować będę do kogo wlepy zostały już wysłane.
Gdzie i jak wpłacać pieniądze ?
Numer konta specjalnego do IV serii wlep:
Andrzej Czarnecki
Ul. Norwida 11
05-120 Legionowo
PKO BP S.A. Inteligo
50102055581111172108500449
W tytule wpłaty napisz koniecznie swój nick z forum, oraz ilość i kolor wlep. Nic więcej!
Dodatkowe informacje
Wlepy wysyłam listem zwykłym, zatem zastrzegam, iż pretensji i reklamacji nie przyjmuję. Nie odpowiadam za Pocztę Polską. Oczywiście zrobimy co w naszej mocy, aby ewentualne zagubione listy wysłać ponownie, na tyle, na ile sytuacja i ilość wlep pozwoli. Poprzednia akcja wlep nie sprawiła problemów. Z tego co pamiętam ok 3 listów nie dotarło, ale wysłaliśmy je po zakończeniu akcji ponownie.
Nie wysyłam poleconymi, ponieważ oznacza to konieczność wystawania w kolejkach na poczcie, wypełnianie kwitów itd. Przy takiej ilości jest to uwierzcie - strasznie uciążliwe.
W tym temacie nie prowadzimy żadnej dyskusji i debaty.
Czekam na zamówienia i wpłaty. Ilość naklejek jest ograniczona, zatem nie prześpijcie tego. Wysyłka rozpocznie się za 7-10 dni, ale - UWAGA - już teraz należy zamawiać i finalizować zamówienie. Po zebraniu zamówień, temat zamykamy.
JEŚLI NIE ZAMIERZASZ WPŁACIĆ, NIE ZAMAWIAJ! Nie ma nic gorszego niż obligowanie się do zakupu i nie sfinalizowanie go.
Zobacz jak wyglądają auta klubowiczów z wlepami. Zobacz jak tworzymy na ulicy wielką rodzinę Audi 80
https://audi80.pl/naznaczeni-otrzyma ... t27847.htm
[center]Zapraszam do zamawiania ![/center]